Et sunt lite måltid på pinne.
Blåbær og fersken er en deilig smakskombo som funker særdeles godt til desserter, kaker – og selvfølgelig ispinner! Ispinnene får en helt fantastisk farge av blåbærene og en ekstra dybde i smaken med ferskenyoghurten. Mettende er de også!
Ingredienser
- 2 dl havregryn
- 2 beger fruktyoghurt 0% (vi brukte Double 0 % med fersken og pasjonsfrukt)
- 250 g dypfryste blåbær
- 2 ts sitronsaft
- 10 g chiafrø
- 1 dl ekstra lett melk (eller den melken du foretrekker)
- 1 ss flytende honning (kan sløyfes)
Slik gjør du det
Rør sammen alle ingrediensene og la dem stå i kjøleskapet i minst 4 timer – helst 8.
Ta ingrediensene ut av kjøleskapet og blend dem godt sammen. Ha i litt ekstra melk om blandingen din er litt tørr og vanskelig å blende. Smak på blandingen og juster med litt flytende honning om du synes ispinnene bør være litt søtere. Her varierer smaken mye – så det er viktig at du får ispinner du synes er gode! Hell ispinneblandingen i formene og frys.
Har du selvplukkede blåbær er du heldig – vi andre får nøye oss med butikkbær, men smaken er uansett magisk!