Salat er sunt og godt og kan lages i endeløse varianter. Her er en frisk variant med kokt skinke, appelsin og ananas.
Porsjoner: 2 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
300 g skinke i terninger/ smårettskinke
½ stk friske eller frosne aspargesbønner
½ l vann
1 ts salt
1 pk ferdigkuttet salatblanding
1 stk appelsin i båter, uten skinn
2 stk ananasring i biter
1 pose fransk dressingmix
Slik gjør du
- Kok aspargesbønnene et par minutter i lettsaltet, fosskokende vann til de så vidt er møre. Avkjøl raskt i kaldt vann og la de renne godt av.
- Anrett salaten på et fat og fordel aspargesbønnene over. Legg appelsinbåter, ananas og skinke på toppen.
- Lag dressing etter anvisning på posen.
Tips:
Prøv med ulike brød:
Ciabatta, Focaccia, Nan, Pita, Filone, Panini…
brød med olje og valnøtter, brød med soltørkede tomater…
Næringsinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | Innhold |
Energi | 334 kcal |
Protein | 29,4 g |
Fett | 17,6 g |
Karbohydrater | 15,1 g |
Jern | 0,4 mg |