Bedre suppe enn denne skal du lete lenge etter! Den er dessuten rask å lage og er super for deg som er opptatt av å holde en slank linje.
Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetgrad: Enkel
Ingredienser
6 stk kyllingfilet
2 l kyllingkraft eller hønsebuljong
1 boks hermetiske tomater
skallet fra½ stk appelsin
4 stk potet
2 stk gulrot
½ stk purre
1 stk løk
½ stk fennikel (kan sløyfes)
2 båt hvitløk
2 ss olje til steking
½ ts gurkemeie
2 ss frisk basilikum
Slik gjør du
- Skjær kyllingfiletene i 2-4 cm store biter.
- Skjær grønnsakene i små terninger og hakk hvitløk.
- Kok opp kyllingkraft, hermetiske tomater og finrevet appelsinskall. Fres alle grønnsakene i litt olje til de blir blanke og ha dem i suppen. Tilsett gurkemeie og basilikum og smak til med salt og pepper.
- Ha i kjøttet og la det trekke et par minutter til kjøttet er mørt.
Server suppen rykende varm med ferskt brød til.
Næringsinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | Innhold |
Energi | 403 kcal |
Protein | 58,9 g |
Fett | 8,6 g |
Karbohydrater | 19,1 g |
Jern | 6,7 mg |