Utnytt varmen på grillen og tilbered potetene og grønnsakene også.
Dette er en nydelig potetsalat med tomater, rødløk, oliven og noen kvister rosmarin som passer perfekt til grillmiddagen.
Ingredienser
- 800 g nypotet - kokte og avkjølte
- 1 stk rødløk
- 2 ss olivenolje
- 250 g rød cherrytomat
- 2 dl grønne oliven
- salt og pepper
- 150 g fetaost
- 3 stilk frisk rosmarin
Fremgangsmåte
Skrubb og kok nypotete knapt møre. Avkjøl dem. Bruk helst små nypoteter i denne retten.
Skjær løken i båter.
Legg poteter og løkbåter i en dobbel aluminiumsfolie med kanter.
Skjær et kryss i tomatene og legg dem over sammen med oliven.
Drypp over 2 ss olivenolje og dryss på salt og pepper.
Skjær osten i små terninger og legg dem over grønnsakene sammen med kvister av frisk rosmarin.
Grill pakken i ca. 15 minutter til alt er mørt og gjennomvarmt.