Barnas fiskefavoritt.
Barn liker både pasta og laks, så pastalaks blir nok en rett som faller i smak. Den er også rask og enkel å lage, så dette blir en oppskrift du helt sikkert vil prøve igjen.
Ingredienser
4 porsjoner
- 600 g laksefilet, uten skinn og bein
- 4 pors pasta
- 0,5 stk purre
- 0,5 stk blomkål
- 150 g erter, fryst
- 3 dl matfløte
- 1,5 dl matyoghurt
- salt og pepper
- gressløk
Framgangsmåte
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Skjær laks i terninger.
Skjær purre i skiver og del blomkål i små buketter.
Kok purre, blomkål og erter i fløten.
Rør inn matyoghurt og smak til med salt og pepper.
Legg i laksen og la trekke i 1-2 minutter, til laksen er gjennomkokt.
Pynt gjerne med hakket gressløk når pastaen serveres.