Lammefilet med ratatouille.
Ingredienser lammefilet
350 g lammefilet
1 fedd hvitløk
½ ts rosmarin
Olivenolje
Salt, pepper
4 kokte poteter
Ingredienser ratatouille
1 squash
1 liten aubergine
1 løk
2 røde paprika
1 gul paprika
1 boks hakkete tomater
1 fedd hvitløk
Olivenolje
Salt, pepper
Slik gjør du
- Sett først potetene til koking, og begynn deretter å lage ratatouille.
- Skjær grønnsakene i store biter og fres dem i en stekepanne i litt olivenolje. Press nedi hvitløk og smak til med salt og pepper. Tilsett en boks med tomater og la det hele småkoke i 10-15 minutter.
- Finhakk hvitløken og bland med rosmarin. Smør blandingen på kjøttet. Varm olivenoljen i pannen og stek kjøttet til det er brunt utenpå og lyserosa inni. Salt og pepper etter smak.
- Server med ratatouille og poteter.