Kyllingburger med kikertsalat.
Ingredienser kyllingburger
300 g kjøttdeig av kylling/kalkun
½ ts salt
½ ts grov pepper
1 egg
1 ss potetmel (mel)
2 ss vann
Olivenolje eller Vita (flytende) margarin til steking
Rå løk
Sylteagurk
2 grove hamburgerbrød
Ingredienser kikertsalat
1 boks kikerter
1 boks/pose ruccola salat (eller 5 dl annen salat)
3 store tomater
½ agurk
1 paprika
10 oliven
½ avokado
Ingredienser olje- og eddikdressing
3 ss kaldpresset olivenolje
2 ss balsamico eddik
1 ts sennep
litt salt
Slik gjør du
- Bland kjøttdeigen med salt, pepper, mel, egg og vann, og form dem til to burgere. Stek kyllingburgerne i litt olje/margarin i middels varm stekepanne.
- Kutt opp grønnsakene og bland i dressingen i salaten.
- Server kyllingburgerne i hamburgerbrød, gjerne med rå løk og sylteagurker på. Salaten servers ved siden av.