Chili- og limemarinerte scampi m spinat og pasta.
Ingredienser
20 rå scampi
1-2 ts pasta av hakket chili (Black boy)
4 ss lime saft
4 ss olivenolje
1 boks hakkete tomater
1 pk fersk pasta
1 boks hakket tomat
10 sorte oliven
1 pk frosset spinat
Fersk basilikum
Slik gjør du
- Lag en marinade av chili, lime og olivenolje.
- Skrell og rens scampiene og legg dem nedi marinaden. La de marineres i 15 minutter.
- Varm opp spinaten og la den småkoke mens resten av maten tilberedes. Kok opp pastavann og legg pasta nedi.
- Varm opp en stekepanne og hell nedi både scampi og marinaden. La scampiene steke raskt på hver side slik at den blir rød.
- Hell over en boks med hakkete tomater.
- Hell den ferdige pastaen i en bolle, og helle over scampi og tomatblanding.
- Legg til slutt oppi spinat. Pynt gjerne med noen basilikumblader og sorte oliven.