Chili- og limemarinerte scampi m spinat og pasta.

Ingredienser

20 rå scampi
1-2 ts pasta av hakket chili (Black boy)
4 ss lime saft
4 ss olivenolje
1 boks hakkete tomater
1 pk fersk pasta
1 boks hakket tomat
10 sorte oliven
1 pk frosset spinat
Fersk basilikum

Slik gjør du

  1. Lag en marinade av chili, lime og olivenolje.
  2. Skrell og rens scampiene og legg dem nedi marinaden. La de marineres i 15 minutter.
  3. Varm opp spinaten og la den småkoke mens resten av maten tilberedes. Kok opp pastavann og legg pasta nedi.
  4. Varm opp en stekepanne og hell nedi både scampi og marinaden. La scampiene steke raskt på hver side slik at den blir rød.
  5. Hell over en boks med hakkete tomater.
  6. Hell den ferdige pastaen i en bolle, og helle over scampi og tomatblanding.
  7. Legg til slutt oppi spinat. Pynt gjerne med noen basilikumblader og sorte oliven.