Foto: Astrid Hals/Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Koteletter er billig, enkel og rask grillmat til travle hverdager. Koteletter er også noe barn liker.

Hvis du skjærer bort fettranden, blir denne retten et magert alternativ. Men grill gjerne med fettranden på, så blir ikke koteletten tørr.

Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

800 g kotelett av svin
1⁄2 ts salt 1⁄2 ts pepper

Slik gjør du

  1. Ha salt og pepper på kotelettene og grill dem raskt på sterk varme ca. 2 minutter på hver side.
  2. Legg kotelettene over på aluminiumsfolie på grillen, legg over lokket og la dem ettersteke i ca. 3-4 minutter.

Server med mangosaus og aspargessalat.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 290 kcal
Protein 37,6 g
Fett 10,4 g
Karbohydrater 11,9 g
Jern 1,9 mg