Koteletter er billig, enkel og rask grillmat til travle hverdager. Koteletter er også noe barn liker.
Hvis du skjærer bort fettranden, blir denne retten et magert alternativ. Men grill gjerne med fettranden på, så blir ikke koteletten tørr.
Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
800 g kotelett av svin
1⁄2 ts salt 1⁄2 ts pepper
Slik gjør du
- Ha salt og pepper på kotelettene og grill dem raskt på sterk varme ca. 2 minutter på hver side.
- Legg kotelettene over på aluminiumsfolie på grillen, legg over lokket og la dem ettersteke i ca. 3-4 minutter.
Server med mangosaus og aspargessalat.
Næringsinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | Innhold |
Energi | 290 kcal |
Protein | 37,6 g |
Fett | 10,4 g |
Karbohydrater | 11,9 g |
Jern | 1,9 mg |