En enkel og smakfull forrett eller en liten rett til kvelds med den nye kålen Flower Sprout, tomater og vårløk.
Server den i porsjonsskåler eller i en salatbolle.
Ingredienser
- 160 g flower sprout
- 1 ss smør
- 1 stk smilende egg - kokttid 6-8 min.
- 8 stk rød cherrytomat
- 1 ss sesamfrø
- 2 stk vårløk
- olivenolje
- balsamicoeddik
Fremgangsmåte
Skyll og tørk kålen, og del den i to.
Fres den i varm panne i litt smør i 2-3 minutter. Legg til side.
Del cherrytomatene og fres dem i den varme pannen i ca. 1 minutt. Legg dem til side.
Tørk av pannen og rist sesamfrøene til de er gylne.
Skjær vårløken i tynne skiver. Skrell og del egget båter.
Dander alt i 4 porsjonsskåler. Ha over noen dråper med olivenolje og balsamicoeddik og dryss sesamfrø på toppen.
Kilde: Frukt.no