En smakfull og sunn middag eller lunsj.
Quinoa er et frø som er glutenfrie og dessuten inneholder bra med protein.
Ingredienser
4 porsjoner
- 2 stk kyllingfilet
- 1 ss olje
- sitronsaft
- 120 g quinoa
- 1 stk gul paprika
- 1 pk sukkererter
- 250 g rød cherrytomat
- salt og pepper etter smak
Dressing:
- 2 dl yoghurt naturell
- 1 stk avokado
- 1 stk lime
- 1 båt hvitløk - finhakket
- noen dråper tabasco
Fremgangsmåte
Stek kyllingfiletene i olje i en stekepanne, ca. 5 minutter på hver side.
Kok quinoa etter anvisning på pakken.Skjær kyllingen i litt store biter.
Del og rens paprika og skjær i skiver. Skjær tomatene i to og rens sukkerertene. Bland quinoa med kylling, paprika, sukkererter og tomater og smak til med salt og pepper.
Del avokadoen og fjern steinen. Ta ut kjøttet og mos det med en gaffel. Bland avokado, hvitløk, litt limesaft, salt, pepper og noen dråper tabasco.
Server salaten med dressingen og godt brød.