Torsk er allsidig mat og kan brukes til mye. Hvorfor ikke prøve en ny variant?
Torsk i panne er en varm velsmakende middagsrett med et deilig hint av østen.
Ingredienser
4 porsjoner
- 800 g torskefilet, uten skinn og bein
- 1 ts salt
- 1 stk purre
- 1 stk paprika, rød
- 2 ss rapsolje
- 2 dl matfløte
- 1 terning fiskebuljong
- 2 dl kokosmelk
- 1 ss curry paste, rød
Tilbehør
- ris
Fremgangsmåte
Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt.
Skjær purre og paprika i biter, og surr i rapsolje til purren er myk. Ha i matfløte, smuldre fiskebuljongterning over, rør forsiktig og kok opp.
Rør inn kokosmelk og curry paste, og kok opp.
Ha torskestykkene i panna, legg på lokk og la trekke til fisken er ferdig, ca. 5 minutter.
Server med ris ved siden av.
Kilde: godfisk.no