Perfekt tilbehør til lammemiddagen.
Ratatouille er klassisk og fargerikt tilbehør med inspirasjon fra Provence i Frankrike. Vi har laget en variant med paprika, squash, løk, tomat og krydder. Enkelt, godt og raskt tilbehør som passer til det meste!
Ingredienser
- 1 stk gul paprika
- 1 stk grønn squash
- 1 stk løk rød eller gul
- 1 ss olje til steking
- 1 boks tomatpuré (à 140 g)
- 1 boks hermetiske tomater med hvitløk (à 390 g)
- 1 ss tørket oregano
- 1⁄2 ts salt
- 1⁄4 ts pepper
Fremgangsmåte
Rens grønnsaker og kutt dem i store biter. Fres grønnsakene i en varm stekepanne med olje til de er møre. Skyv grønnsakene fra midten og ha i tomatpuré. Fres tomatpuréen litt slik at råsmaken fjernes. Se til at det ikke svir seg. Vend den så sammen med grønnsakene.
Ha i hermetisk tomat og stek videre i 5 minutter. Smak til med oregano, salt og pepper.