Denne oppskriften anbefaler vi når du er opptatt av at maten ikke skal være for fet og inneholde for mange kalorier. Fjern skinnet på kyllingen for å spare flere kalorier.
Porsjoner: 3 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
1 stk grillet kylling (1000 grams råvekt)
270 g båndspagetti
2 stk gulrot
2 ss olivenolje
3 ss hakket frisk kruspersille
Slik gjør du
- Del grillet kylling i serveringsstykker, og varm den eventuelt i stekeovnen ved 180 °C i ca. 15 minutter.
- Skjær lange skiver av gulrøttene med en ostehøvel. Kok pastaen etter anvisningen på pakken, og la gulrotskivene få koke med de siste par minuttene til de er møre.
- Hell av kokevannet og bland pastaen med litt god olivenolje og hakket kruspersille.
Tips: Server gjerne med søt chilisaus ved siden av.