Gode smaker og flotte farger på et tapasbord, til grillmaten eller til roastbiffen.
Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
1 boks hvite bønner
1 dl sukkererter eller selskapserter
2 dl aspargesbønner - fryste bønner kan brukes
1 dl brekkbønner
1 bunt vårløk
4 ss olivenolje
1 stk sitron (revet skall + saft)
1⁄4 ts salt
1⁄4 ts pepper
2 ss hakket frisk mynte
Slik gjør du
- Ha bønner og erter i en bolle. Skjær vårløk i skiver og ha over i bollen.
- Rør sammen olje, sitronskall og saft, salt, pepper og mynte. Hell over salaten og la den trekke smak i noen minutter før servering.
Næringsinnhold pr. porsjon
| Næringsstoffer | Innhold |
| Energi | 218 kcal |
| Protein | 7,1 g |
| Fett | 11,2 g |
| Karbohydrater | 14,4 g |
| Jern | 2,0 mg |