Kylling er alltid supermørt og er ideellt å tre på grillspidd - enten sammen med grønnsaker eller med kylling og grønnsaker på hvert sitt spyd.
Porsjoner: 8 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
600 g kyllingfilet eller kalkunfilet
2 stk rød paprika i biter
1 stk grønn squash i biter
10 stk frisk sjampinjong delt i to
2 stk maiskolbe i skiver
2 ss rapsolje
2 ss soyasaus
1⁄2 ts salt
1 ts karri
litt nykvernet pepper
Slik gjør du
- Skjær kjøttet i terninger. Tre grillspydene med kjøtt og grønnsaker vekselvis.
- Pensle med olivenolje, blandet med soyasaus og krydder.
- Legg spydene på grillen. Grill i 5-10 minutter, avhengig av grillens varme.
Næringsinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | Innhold |
Energi | 164 kcal |
Protein | 20,0 g |
Fett | 4,9 g |
Karbohydrater | 8,5 g |
Jern | 1,2 mg |