Har du en travel hverdag, men er glad i mat og vil leve sunt? Ha alltid renskåret svinekjøtt for hånden! Svinekjøtt har høyt proteininnhold og lavt fettinnhold.
Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
Ca.500 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss margarin eller olje til steking
Ca.500 g dypfryste erter
4 dl grønnsakbuljong (utblandet)
1 ts salt
1⁄2 ts pepper
1 boks hermetiske maiskorn, liten boks med paprikabiter
Slik gjør du
- Lag suppe av erter og buljong ved å kjøre ingrediensene i en foodprosessor eller bruk stavmixer for å gi den en jevn konsistens.
- Stek kjøttet sammen med margarin/olje i en stekepanne, krydre.
- Smak til suppa med salt og pepper. Legg en stor skje kjøtt og mais i hver suppeskål, og hell i suppe.
Server med brød.
Næringsinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | Innhold |
Energi | 307 kcal |
Protein | 46,8 g |
Fett | 28,4 g |
Karbohydrater | 25,0 g |
Jern | 4,5 mg |