Pannekaker fylt med fargerike grønnsaker er både fristende og smakfullt, og veldig sunn hverdagsmat. Tilsett eventuelt strimlet kyllingkjøtt med grønnsakene for en variasjon.
Porsjoner: 4 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
Pannekakerøre:
4 stk egg
3 dl hvetemel
1⁄2 ts salt
5 dl melk
Wokgrønnsaker:
1 stk rødløk
1 båt hvitløk
1⁄2 stk brokkoli
1⁄2 stk grønn squash
1 stk vårløk
2 stk gulrot
1 ss revet frisk ingefær
litt salt og pepper
Slik gjør du
- Lag pannekakerøre og la den svelle ca. 15 minutter.
- Del opp alle grønnsakene i forholdsvis små biter eller strimler. Wok grønnsakene i litt olje i wok eller stor stekepanne til de er så vidt møre.
- Stek pannekakene. Legg på godt med grønnsaker og rull pannekakene sammen. Server dem straks.
Næringsinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | Innhold |
Energi | 480 kcal |
Protein | 28,3 g |
Fett | 14,6 g |
Karbohydrater | 54,8 g |
Jern | 4,0 mg |