Ha god og varm panne og stek grønnsakene raskt rett før du vil servere dem, grønnsakene er best når de får beholde litt tyggemotstand og være litt sprø.
Porsjoner: 8 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
100 g sukkererter
1 stk rød paprika
1 stk gul paprika
2 stk vårløk
1 stk bukett brokkoli
1 ss olje til steking
1⁄2 ts salt
1⁄4 ts pepper
Slik gjør du
- Del grønnsakene i strimler eller store biter.
- Surr dem raskt i en varm panne i et par minutter. Dryss med salt og pepper.
Næringsinnhold pr. porsjon
| Næringsstoffer | Innhold |
| Energi | 27 kcal |
| Protein | 1,0 g |
| Fett | 1,7 g |
| Karbohydrater | 2,1 g |
| Jern | 0,4 mg |