Foto: Studio Dreyer-Hensley/Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Ha god og varm panne og stek grønnsakene raskt rett før du vil servere dem, grønnsakene er best når de får beholde litt tyggemotstand og være litt sprø.

Porsjoner: 8 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

100 g sukkererter
1 stk rød paprika
1 stk gul paprika
2 stk vårløk
1 stk bukett brokkoli
1 ss olje til steking
1⁄2 ts salt
1⁄4 ts pepper

Slik gjør du

  1. Del grønnsakene i strimler eller store biter.
  1. Surr dem raskt i en varm panne i et par minutter. Dryss med salt og pepper.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 27 kcal
Protein 1,0 g
Fett 1,7 g
Karbohydrater 2,1 g
Jern 0,4 mg
Kilde: Matprat.no