Dette er enkel mat som kan lages i stand lang tid i forveien. Putt grønnsakene i ovnen eller på grillen 10 minutter før det skal serveres.
Porsjoner: 4 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
200 g sopp
1 bunt vårløk
1 stk middels stor knollselleri (sellerirot)
2 ss hakket frisk kruspersille
1⁄2 ts salt
1⁄4 ts pepper
2 ss olje
Slik gjør du
- Del grønnsakene opp i biter. Fordel dem på ark av alminiumsfolie. Dryss over salt, pepper og persille. Hell litt olje over tilslutt.
- Pakk sammen folien og legg på grillen. Grill grønnsakene i ca. 15 minutter.
Næringsinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | Innhold |
Energi | 63 kcal |
Protein | 1,4 g |
Fett | 5,8 g |
Karbohydrater | 1,3 g |
Jern | 0,7 mg |