Foto: Mari Svenningsen/Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Dette er enkel mat som kan lages i stand lang tid i forveien. Putt grønnsakene i ovnen eller på grillen 10 minutter før det skal serveres.

Porsjoner: 4 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

200 g sopp
1 bunt vårløk
1 stk middels stor knollselleri (sellerirot)
2 ss hakket frisk kruspersille
1⁄2 ts salt
1⁄4 ts pepper
2 ss olje

Slik gjør du

  1. Del grønnsakene opp i biter. Fordel dem på ark av alminiumsfolie. Dryss over salt, pepper og persille. Hell litt olje over tilslutt.
  2. Pakk sammen folien og legg på grillen. Grill grønnsakene i ca. 15 minutter.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 63 kcal
Protein 1,4 g
Fett 5,8 g
Karbohydrater 1,3 g
Jern 0,7 mg
Kilde: Matprat.no