Foto: Anne Manglerud/Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Vanvittig enkel måte å tilberede grønnsaker på. Passer til alle kjøttretter.

Porsjoner: 4 • Tid. Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

1 stk fennikel
250 g aspargesbønner
2 stk vårløk
100 g sopp
2 stk rødløk
1 beger cherrytomat, rød
2 ss smør
1 ts salt
1⁄2 ts pepper

Slik gjør du

  1. Rens grønnsakene og del fennikel og løk i båter. Vårløk deles i biter, og sjampinjongen deles i fire.
  2. Stek løk, sjampinjong og fennikel i panne i 3-4 minutter, tilsett det øvrige, og stek videre under omrøring tre minutter. Smak til med salt og pepper.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 162 kcal
Protein 4,15 g
Fett 10,9 g
Karbohydrater 10,7 g
Jern 0,7 mg
Kilde: Matprat.no