Vanvittig enkel måte å tilberede grønnsaker på. Passer til alle kjøttretter.
Porsjoner: 4 • Tid. Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
1 stk fennikel
250 g aspargesbønner
2 stk vårløk
100 g sopp
2 stk rødløk
1 beger cherrytomat, rød
2 ss smør
1 ts salt
1⁄2 ts pepper
Slik gjør du
- Rens grønnsakene og del fennikel og løk i båter. Vårløk deles i biter, og sjampinjongen deles i fire.
- Stek løk, sjampinjong og fennikel i panne i 3-4 minutter, tilsett det øvrige, og stek videre under omrøring tre minutter. Smak til med salt og pepper.
Næringsinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | Innhold |
Energi | 162 kcal |
Protein | 4,15 g |
Fett | 10,9 g |
Karbohydrater | 10,7 g |
Jern | 0,7 mg |