Foto: 3iuka, S Dreyer

Superdigg fiskemat som passer både til helg og hverdag. 

 Poké bowl er en trendy, superenkel og smakfull måte å spise fisk på. Du velger egentlig selv hva du vil ha nedi, men her er et forslag.

Ingredienser

4 porsjoner

  • 500 g laksefilet, uten skinn og bein
  • 4 porsjoner ris
  • 2 stk mango
  • 2 stk avokado
  • 5 stk vårløk
  • 4 ss soyasaus, mindre salt
  • 2 ss sesamolje
  • 2 ss sesamfrø, sort
  • 1 ts sriracha chilisaus
  • Tilbehør: soyasaus, lime

Fremgangsmåte

Skjær laks i terninger.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Skjær mango og avokado i terninger, og vårløk i ringer.
Bland sammen soyasays, sesamolje, sesamfrø og sriracha chilisaus, og vend inn lakseterningene.
Ha ris i bollene og topp med mango, avokado og laks.
Server gjerne med soyasaus ved siden av.

Kilde: 3iuka