Sommerens friske grønnsaker på grillen. Det er nydelig og fargesprakende tilbehør til grillmat.
Porsjoner: 4 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
1 stk rød paprika
 1 stk gul squash
 100 g sukkererter
 200 g frisk grønn asparges
 1 bunt vårløk
 1⁄2 dl hvitvin
 2 ss finhakkede friske urter (f.eks rosmarin, basilikum, timian) (evt. 2 ts tørkede)
 1⁄2 ts salt
 2 ss smør /margarin
Slik gjør du
- Rens og del paprika i strimler, squash i halve skiver. Sukkererter, asparges og vårløk kan brukes hele eller delt i to.
- Legg grønnsakene på et stort ark aluminiumsfolie. Brett opp kantene og hell over hvitvin, urter og salt. Legg på smøret.
- Pakk folien godt sammen med skjøten opp og legg på grillristen. La grønnsakene dampe til de er møre, ca. 10-15 minutter avhengig av hvor varm grillen er.
Næringsinnhold pr. porsjon
| Næringsstoffer | Innhold | 
| Energi | 108 kcal | 
| Protein | 4,2 g | 
| Fett | 6,6 g | 
| Karbohydrater | 7,9 g | 
| Jern | 1,3 mg | 
 
             
             
                         
                                             
                                             
                                             
                                             
                                            