En enkel og smakfull fiskerett.
Denne retten kommer garantert til å bli en favoritt!
Ingredienser
4 porsjoner
- 600 g torskefilet
- 0.5 ts salt
- 0.5 stk purre
- 1 stk paprika, rød
- 2 ss olivenolje
- 1 dl matfløte
- 0.5 terning fiskebuljong
- 2 dl kokosmelk
- 2 ts curry paste, rød
Salat
- 0.5 stk isbergsalat
- 6 stk reddik
- 1 stk eple
Tilbehør
- ris
Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på 180 °C.
Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Skjær purre og paprika i biter, og surr det i olivenolje til purren er myk.
Ha i matfløte og smuldre fiskebuljongterning over, rør forsiktig og kok opp.
Tilsett kokosmelk og rød curry paste, og gi det et oppkok.
Legg torskestykkene i en ildfast form, og hell grønnsakene og sausen over.
Bak i stekeovnen til fisken er ferdig, 8-10 minutter.
Skjær isbergsalat i strimler, reddik i tynne skiver og eple i små biter.
Bland salatingrediensene sammen.
Server den ovnsbakte torsken med ris og salat.
kilde: 3iuka