Du trenger ikke ferdig strimlet kjøtt for å lage en wok.
Kjøp koteletter og strimle selv!
Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad:Enkel
Ingredienser
4 stk kotelett av svin
1 stk brokkoli
200 g frisk sjampinjong
1 stk rødløk
1 pk sukkererter
1 stk rød paprika
2 ss soyasaus
3 ss østerssaus (oyster sauce)
Slik gjør du
- Renskjær kjøttet for bein og fett og del det i ½ cm tykke strimler.
- Del brokkoli i små buketter. Skjær sopp og løk i båter, paprika i strimler og sukkererter deles i to på skrå.
- Stek kjøttet raskt i olje i skikkelig god varm wok eller panne. Tilsett brokkoli og sopp. La det steke i ca. 2 minutter. Ha i resten av grønnsakene og la alt steke i 3-4 minutter. Tilsett soyasaus og østerssaus. Vend alt godt sammen.
Serveres med ris.