Du har alltid tid til en wok.
Ha alle ingrediensene klare på forhånd, da er det bare å svinge woken og servere rykende ferskt!
Porsjoner: 2 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
300 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss olje til steking
2 stk vårløk eller 1/2 purre i terninger
1 stk gul paprika i strimler
1 stk rød paprika i strimler
1 boks hermetiske bambusskudd
150 g bønnespirer
Woksaus:
1 dl kjøttbuljong (utblandet)
2 ss soyasaus
1 ss maisstivelse (maizena)
1 ts revet frisk ingefær
1 dl cashewnøtter
Slik gjør du
- Fres kjøttet raskt i en panne eller wok i små porsjoner. Legg kjøttet til side på en tallerken.
- Vask og skjær opp grønnsakene og fres dem i pannen et par minutter.
- Bland sammen alle ingrediensene til sausen i et desilitermål og hell blandingen over grønnsakene. Kok opp og legg i kjøttet.
- Dryss over cashewnøttene rett før servering.
Tips:
Fres alltid det strimlede svinekjøttet i små porsjoner, 150 g – 200 g om gangen. La kjøttet hvile mens du woker grønnsakene. Har du ikke wok, bruk en stekepanne med høye kanter.