Svinefilet er magert og mørt kjøtt.
Her har vi skåret den i biffer og grillet med aprikos og oliven. Flott festmat, gjerne som en del av en grillbuffet.
Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis Enkel
Ingredienser
600 g indrefilet av svin 
½ ts salt 
½ ts pepper 
1 ½ ts provencekrydder 
12 stk tørket aprikos 
12 stk rød cherrytomat 
2 ss olje til pensling
4 stk grillspyd
Slik gjør du
- Skjær indrefileten i ca 1 cm tykke skiver.
- Gni inn medaljongene med krydder.
- Tre aprikoser og cherrytomater annen hver gang sammen med medaljongene på spyd. Pensle alt med olje.
- Grilles forsiktig på middels varme i 4-5 minutter. Snu ofte.
 
             
             
                         
                                             
                                             
                                             
                                             
                                            