Foto: matbilder.no

Du har alltid tid til wok. Denne retten er rask, enkel og kjempegod.

Porsjoner: 2 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis Enkel

Ingredienser

250 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss olje
1 stk gulrot
1 stk rød paprika
½ stk purre
1 ts buljongpulver
1 ½ dl vann
2 ts soyasaus
1 ts maisstivelse (maizena)
½ ts malt ingefær
½ ts salt
½ ts grovmalt pepper

Slik gjør du

  1. Grovriv gulrot, skjær paprika i strimler og purre i ringer.
  2. Varm oljen i woken til det ryker og brun kjøttet i små porsjoner, 2-3 minutter på sterk varme. Legg tilside.
  3. Fres grønnsakene i olje, ha kjøttet tilbake i woken og bland sammen.
  4. Bland sammen buljong, maizena og ingefær og hell over. Rør til det koker, smak til med salt og pepper, og la det trekke et par minutter.

Server med kokt ris.