Du har alltid tid til wok. Denne retten er rask, enkel og kjempegod.
Porsjoner: 2 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis Enkel
Ingredienser
250 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss olje
1 stk gulrot
1 stk rød paprika
½ stk purre
1 ts buljongpulver
1 ½ dl vann
2 ts soyasaus
1 ts maisstivelse (maizena)
½ ts malt ingefær
½ ts salt
½ ts grovmalt pepper
Slik gjør du
- Grovriv gulrot, skjær paprika i strimler og purre i ringer.
- Varm oljen i woken til det ryker og brun kjøttet i små porsjoner, 2-3 minutter på sterk varme. Legg tilside.
- Fres grønnsakene i olje, ha kjøttet tilbake i woken og bland sammen.
- Bland sammen buljong, maizena og ingefær og hell over. Rør til det koker, smak til med salt og pepper, og la det trekke et par minutter.
Server med kokt ris.