Prøv en frisk smak av appelsin på skinkebiffen. En kanskje litt uvanlig men ikke desto mindre kjempegod kombinasjon.
Porsjoner: 2 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis enkel
Ingredienser
2 stk skinkebiff
½ ts salt
½ ts pepper
1 ss flytende margarin eller olje
1 stk appelsin - kun saften
1 ss frisk rosmarin evt.
1 ts tørket
2 stk gulrot
1 stk purre
¼ pk tagliatelle
Slik gjør du
- Krydre biffene med salt, pepper og rosmarin, og brun biffene raskt på begge sider på forholdsvis sterk varme.
- Hell på appelsinsaft. Legg på lokk, trekk pannen til side og la biffene ettersteke ca. 10 minutter.
- Skjær gulrøttene på langs med en ostehøvel og del i ca. 1 cm brede strimler. Skjær purren i ringer.
- Kok pastaen i rikelig vann. Ha 1 ss olje i vannet - da klistrer ikke pastaen. Legg gulrot- og purrestrimler i når det er 3-4 minutter igjen av koketiden.
- Server biffene på en seng av pasta og grønnsaker.
Næringsinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | Innhold |
Energi | 485 kcal |
Protein | 44,42 g |
Karbohydrater | 51,18 g |
Fett | 11,25 g |