Foto: Mari Svenningsen/Opplysningskontoret for kjøtt

Her er en oppskrift som passer til både barn og voksne og er lett for barna å være med på å lage.

Denne salaten kan brukes som en lett og sunn middag eller brukes som snacks til kvelden når man skal kose seg litt på en hverdag.

Porsjoner: 2 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

150 g kokt skinke
1 stk gulrot
¼ stk slangeagurk
¼ stk blomkål
Evt.8 stk jordbær


Slik gjør du

  1. Del opp skinke og grønnsaker i staver eller biter.
  2. Legg opp ingrediensene hver for seg, så alle kan plukke det de vil ha.

Serveres med f.eks. lettrømme og brød.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 154 kcal
Protein 19,44 g
Fett 2,91 g
Karbohydrater 12,66 g
Jern 2,68 g