Raskt, magert og fantastisk godt. Renskåret svinekjøtt kan du spise med verdens beste samvittighet.
Porsjoner: 2 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
300 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss olje til steking
1 pose wokgrønnsaker ferske eller frosne
ca. 100 g sukkererter
ca. 3 ss søt chilisaus
1 ts sesamfrø
Slik gjør du
- Fres kjøttet i to omganger, 2-3 minutter på sterk varme. Ta det ut av woken.
- Fres grønnsakene. Tilsett sukkererter og chililsaus og kok raskt opp. Dryss over sesamfrø.
Server straks med kokt ris som tilbehør.
Næringinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | Innhold |
Energi | 389 kcal |
Protein | 41,4 g |
Fett | 17,9 g |
Karbohydrater | 7,5 g |
Jern | 2,3 mg |