Kosthold

Kosthold

Bramat tester skivet ost og ystet, modnet pålegg

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 04. oktober 2012

Ikke-osten gjør det best i test.

Bramat tester revet ost

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 04. oktober 2012

Ekte ost er mest næringsrik.

Er umettet fett farlig?

Detaljer
Skrevet av: Erik Arnesen, Bsc. ernæring
Publisert 01. oktober 2012

Fremdeles hold i de offisielle kostholdsrådene.

Bramat tester bordmargarin

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 28. september 2012

Lettmargarin vinner over smørblandet margarin.

Maten som roer ned genene

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, klinisk ernæringsfysiolog
Publisert 27. september 2012

Kan det ideelle kostholdet inneholde like mye karbohydrater, fett og proteiner. Forskning tyder på det!

Kronikk: Halvhjertet om omega-3

Detaljer
Skrevet av: forskningssjef Ingvild Eide Graff og forskningsdirektør Livar Frøyland ved Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning (NIFES).
Publisert 26. september 2012

En helt ny oversiktsartikkel hevder at omega-3 tilskudd ikke virker på hjertepasienter. Dette er bare halve sannheten.

BraMat tester pizzasaus

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 25. september 2012

Mest tomat er best!

Hvor mye vann trenger vi?

Detaljer
Skrevet av: Erik Arnesen, mastergradstudent ernæring
Publisert 24. september 2012

Lite hold i påstanden om at vi bør drikke minst åtte glass vann om dagen.

Feitere av fruktose?

Detaljer
Skrevet av: Erik Arnesen, Bsc. ernæring
Publisert 21. september 2012

Forskjell på frukt og brus.

Gir melk økt risiko for hjerte- og karsykdom?

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, klinisk ernæringsfysiolog (Msc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 20. september 2012

Melk og meieriprodukter har lenge vært mistenkt som en risikofaktor for hjerte- og karsykdom. 

Pølser er ikke farlig å spise!

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 19. september 2012

Selv om pølsemaking har fått en viss sosial oppsving, er det fortsatt ikke svært utbredt å skryte av høyt pølseforbruk i de fleste kretser.

Sukrin, for godt til å være sant?

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, klinisk ernæringsfysiolog (Msc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 18. september 2012

Et naturlig alternativ til kunstig sukker.

Hvor sunt er egentlig antioksidanter?

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 16. september 2012

Forskerne vet foreløpig ikke nok.

Småbarnseksem og allergi

Detaljer
Skrevet av: Janne Kvammen, klinisk ernæringsfysiolog
Publisert 16. september 2012

Jeg har en sønn på 3,5 mnd som har hatt veldig mye småbarnseksem, og vi fikk påvist egg allergi ved prikktest.

Inulin og oligofruktose

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 16. september 2012

Fiber med søtsmak

Spis hvit fisk

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 14. september 2012

Spis fet fisk lyder ofte kostholdsrådene, men du bør også spise hvit fisk.

Bramat tester wienerpølser

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 14. september 2012

Mest kjøtt i vinnerne.

All grunn til å spise kål

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 13. september 2012

Spis kål året rundt, ikke bare til fårikålen. Denne billige grønnsaken, gjør susen for helsen, særlig om du velger grønnkål.

Tre gode grunner til å spise aubergine

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 12. september 2012

Denne slektningen av poteten bør du spise mer av!

Bramat tester pesto

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 12. september 2012

Pesto med olivenolje er best i test.

Pass på D-vitamininntaket når sommeren svikter

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 12. september 2012

Blek hud og dårlig vitaminD-status?

Bramat tester boksmat

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 12. september 2012

Hele 69 prosent av energien kommer fra fett hos testens taper.

Dette bør du vite om protein

Detaljer
Skrevet av: Isabel Helen Christoffersen, Ernæringsfysiolog og personlig trener (BSc.ernæring, BSc. idrettsvitenskap)
Publisert 08. september 2012

Livsnødvendig, og viktig for treningseffekten.

Bramat tester fiskeboller

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 31. august 2012

Pris gjenspeiler sunnhet.

Underkategorier

Oppskrifter Antall artikler:  418

Menyer Antall artikler:  2

Middag Antall artikler:  293

Frokost Antall artikler:  45

Lunch/kvelds Antall artikler:  25

Mellommåltid Antall artikler:  46

Matvarer Antall artikler:  233

Næringsstoffer Antall artikler:  110

Faktaark Antall artikler:  17

Tester Antall artikler:  537

Side 49 av 60

  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53