Dette er en av våre raskeste retter med kylling.
Prøv denne hvis du er klar for noe nytt på menyen!
Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 stk kyllingfilet
Nudelsalat:
250 g risnudler 
8 stk reddik 
1 stk rød chili 
3 stk vårløk 
6 blad frisk koriander 
2 ss rapsolje 
salt og pepper 
2 ts grønn karripasta 
1 dl soyasaus
Slik gjør du
- Stek kyllingfileter i olje i en stekepanne i ca. 4 minutter på hver side. La filetene hvile mens nudelsalaten lages.
 - Kok risnudlene etter anvisningen på pakken og sil fra kokevannet. Bland nudlene til en salat med reddik i skiver, snittet chili, vårløk og koriander.
 - Bland karripasta og soyasaus til en kald sjysaus, og server ved siden av kyllingfiletene og nudelsalaten.