Til denne oppskriften har vi hentet inspirasjon fra Asia.
En lett rett både med tanke på kalorier og tilberedning, og den har rikelig med smak.
Porsjoner: 2 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
Ca. 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss olje til steking
½ ts salt
½ ts pepper
1 stk rød paprika
1 stk rød chili
125 g sukkererter
1 boks ferdig sweet and sour saus
1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks
Slik gjør du
- Skjær paprika og sukkererter i strimler og hakk chilien.
- Brun kjøttet raskt i stekepanne i to omganger og krydre med salt og pepper.
- Tilsett paprika sammen med sukkererter og chili. La det steke litt med kjøttet. Hell over sursøt saus og ananas. La det trekke ca. 1 minutt.
Server med ris og salat.