Til denne oppskriften har vi hentet inspirasjon fra Asia.
En lett rett både med tanke på kalorier og tilberedning, og den har rikelig med smak.
Porsjoner: 2 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
Ca. 400 g renskåret svinekjøtt i strimler 
2 ss olje til steking
½ ts salt 
½ ts pepper 
1 stk rød paprika 
1 stk rød chili 
125 g sukkererter 
1 boks ferdig sweet and sour saus 
1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks
Slik gjør du
- Skjær paprika og sukkererter i strimler og hakk chilien.
- Brun kjøttet raskt i stekepanne i to omganger og krydre med salt og pepper.
- Tilsett paprika sammen med sukkererter og chili. La det steke litt med kjøttet. Hell over sursøt saus og ananas. La det trekke ca. 1 minutt.
Server med ris og salat.
 
             
             
                         
                                             
                                             
                                             
                                             
                                            