Kosthold

Kosthold

Bramat tester kjeksis

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 21. juli 2015

Mye kalorier i de største.

Jordbærsalsa med agurk og mynte

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 17. juli 2015

Salsa, som begyr saus, finnes i mange, mange varianter, og er et fargerikt og sunt bidrag til middagen.

Bramat tester fruktdrikker

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 14. juli 2015

Stor forskjell på juiceinnhold.

Rabarbra og jordbærsaft

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 12. juli 2015

Det er sesong for rabarbra og jordbær. Hva med å lage din egen saft?

Bramat tester is

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 07. juli 2015

Stor forskjell på sukker og kalorier.

Lun kyllingsalat med spinat og hel hvete

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 01. juli 2015

En lun og god kyllingsalat med helkorn av hvete.

Bramat tester chilinøtter

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 25. juni 2015

Naturlige nøtter er sunnest.

Fyldig rabarbrasuppe

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 24. juni 2015

En smak av barndom og sommerlykke. 

Bramat tester iste

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 19. juni 2015

Stor forskjell på sukkerinnhold.

Kylling i urtebrød

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 18. juni 2015

Prøv oppskriften som gikk til topps i bakekonkurransen blant skoleelever.

Bramat tester glutenfrie brød og rundstykker.

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 11. juni 2015

Mindre fiber enn vanlig brød.

Bramat tester fiber- og fullkornspasta

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 04. juni 2015

Størst forskjell på fullkornsmengden.

Bramat tester ketchup

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 29. mai 2015

Minst tomater i de billigste.

Øker mettet fett risiko for type 2 diabetes?

Detaljer
Skrevet av: Fedon Lindberg, MD, spesialist i indremedisin
Publisert 27. mai 2015

Viktigere å redusere overflødige raske karbohydrater og alkohol enn mettet fett.

Bramat tester barnekjeks

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 21. mai 2015

Seier til babykjeksen.

Flere unngår gluten

Detaljer
Skrevet av: Erik Arnesen, M.Sc. Samfunnsernæring
Publisert 18. mai 2015

Å utelukke gluten kan være en direkte ulempe for andre enn de som absolutt må unngå det.

Bramat tester müslibarer

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 14. mai 2015

Godteri eller mellommåltid?

Grønnsakomelett

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 13. mai 2015

Varier frokosten eller matpakken innimellom ved å lage en deilig omelett med masse grønnsaker, f.eks. kvelden før.

Trygg oppdrettslaks

Detaljer
Skrevet av: Forsker (PhD) Ole Jakob Nøstbakken, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning (NIFES)
Publisert 12. mai 2015

Ei grundig analyse av oppdrettslaksen det siste tiåret visar at innhaldet av dei fleste uønskte stoff har gått ned.

Bramat tester potetlomper

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 08. mai 2015

Størst forskjell på saltinnholdet.

Fra tang og tare til kjøtt og fiskeproduksjon

Detaljer
Skrevet av: Morten Bull, Næringsmiddelteknolog Alimenta AS
Publisert 07. mai 2015

Alginat er et effektivt fortykningsmiddel som utvinnes bl.a. fra brunalger som vi har flere arter av langs norskekysten.

Pizza med pesto og salat

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 30. april 2015

Hvorfor ikke legge grønnsakene oppå pizzaen etter at den er stekt? 

Bramat tester "gourmetpølser"

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 30. april 2015

Sunnere enn andre pølser.

Bramat tester grillpølser

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 23. april 2015

Dobbelt så mye fett i taperne.

Underkategorier

Oppskrifter Antall artikler:  418

Menyer Antall artikler:  2

Middag Antall artikler:  293

Frokost Antall artikler:  45

Lunch/kvelds Antall artikler:  25

Mellommåltid Antall artikler:  46

Matvarer Antall artikler:  233

Næringsstoffer Antall artikler:  110

Faktaark Antall artikler:  17

Tester Antall artikler:  537

Side 36 av 60

  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40