Sunn og mettende kveldsmat som passer godt etter en treningsøkt.
Frittata er italiensk omelett, som gjør seg like godt til kjappe middager som til fredelige frokoster eller kveldsmat de dagene det ble litt lite middag.
Enda en sunn og god oppskrift på hjemmelagde knekkebrød
Smak gjerne til med kanel eller kardemomme.
En enkel og kjempegod omelett med grønnkål, kokte poteter og løk.
Denne kan du, sammen med godt brød, gjerne kan servere som middag på en travel dag. Retten er også perfekt etter trening, eller som en god og mettende lunsj, eller kveldsmat.
En proteinrik salat som passer godt etter trening.
Bland alle ingrediensene. Server gjerne med brød ved siden av.
En fryd for både øyner og gane!
Skjær tomater og mozzarella i skiver, og legg på en tallerken. Ha over pesto og basilikum.
Deilig smørbrød med kylling og avocado
Ha litt olje i en stekepanne, ha nedi presset hvitløk og la hvitløken surre litt.
En mettende og proteinrik frokost.
Rist gjerne brødskiven før du har på litt salat, peppermakrell, cottage cheese og reddiker.
Kjøleskapsgrøt er en kald grøt, som settes kaldt til neste morgen. Så spises den kald med frukt og nøtter på toppen.
Ha havregryn og melk i et glass eller en annen beholder med lokk.
Passer både som middag eller som en næringsrik og mettende lunsj.
Bland sammen eggene i en skål. Varm oljen i en stekepanne på middels varme. Hell i eggerøren og fordel fetaosten oppå. Stek egget langsomt på stekepannen. Når det nesten har stivnet, folder du omeletten sammen på midten og legger det på en tallerken. Krydre med salt og pepper.
Prøv en ny vri på omeletten med supergrønnsaken grønnkål.
Varm opp oljen i en liten stekepanne. Ha i poteter og la dem frese i 1 minutt. Ha i grønnkål, spinat og fetaost. Stek videre i 1-2 minutter. Knekk eggene over ingrediensene i stekepannen, men ikke stikk hull på plommen. Demp varmen litt og legg på lokk. La omeletten steke videre til eggehviten har stivnet, men plommen flytende.