Med deilige smaker av mynte og mango, blir kotelettmiddagen riktig så eksotisk.
Godt når du vil ha en rask blings, men likevel ha det lille ekstra. Danskene kan rugbrød og pålegg.
Legg kyllingfilet og sommerkål på rist i en gryte og la det dampe seg saftig og mørt.
Lag deg et herlig cæsarsandwich med egg, asparges og kyllingfilet. Det er den knallgode cæsardressingen som setter prikken over i-en.
Koteletter er noe alle liker og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig god middag. Her er en vri smakstilsatt med eplecider.
Enkel og rask mat som metter. Ciabatta er brød som opprinnelig kommer fra Italia og har blitt veldig populært verden over.
Raskt, magert og fantastisk godt. Renskåret svinekjøtt kan du spise med verdens beste samvittighet.
Å dra dit pepperen gror, det skal vi ikke. Men en chiligryte setter sine spor.
Prøv denne bulgursalaten med smaksrike grønnsaker, hakkede urter og solgule eggebåter. En mettende og god salat som gjerne kan serveres til middag.
Hva med noe som både er raskt, enkelt og smakfullt? Bruschetta med kylling er ferdig på under 20 minutter.
Ristet brød med frisk salsa og spekemat på toppen. Nydelig som forrett, smårett eller som en tapasrett. Uttales: brusketta
En omfattende gruppe av vidt forskjellige stoffer.
Litt sydlandsk inspirasjon til biffmiddagen kan aldri slå feil!
Han vil ha biff, hun vil ha salat. Her er løsningen på det klassiske problemet!
Saftige biffstrimler smaker veldig godt sammen med denne byggrisottoen.
Surf & turf er et kjent amerikansk begrep som betegner miksen av mat fra land og hav.
Biff inneholder kun 2-4 % fett, og det er derfor tilbehøret som bestemmer hvor sunt et biffmåltid er.
En fargerik og lettlaget risotto med gulrot og sellerirot.
Biff inneholder kun 2-4 % fett, og det er derfor tilbehøret som bestemmer hvor sunt et biffmåltid er.
Kreolsk mat betyr spennende smakskombinasjoner fra mange steder som Vest-Europa, Afrika, Karibien og USA. Prøv Biff Creole og la deg forføre.
Her er en oppskrift som passer til både barn og voksne og er lett for barna å være med på å lage.
Mange tror at karbohydrater er farlig. Det stemmer heldigvis ikke.