Ungarerne elsker sin lekre, røde gulasj som tradisjonelt lages med storfekjøtt. Vi har gjort en liten hverdagslig vri på oppskriften og bruker i stedet kyllingkjøttdeig.
Gulasjsuppe fra Ungarn går aldri av moten. Det finnes ulike oppskrifter på gulasjsuppe. Denne kan vi anbefale.
Grilling av store stykker skremmer mange, men det er faktisk enklere enn du tror. Husk å snu kjøttet ofte, og bruk steketermometer!
Kan du tenke deg noe bedre enn en mør indrefilet av svin sammen med godt tilbehør?
Kjøttfarse, noen grønnsaker og buljongterninger er alt som skal til før du har en deilig, rykende varm suppe på tallerkenen. Rask og enkelt.
Saft er en mye større kilde til sukker enn yoghurt.
Ingefær i smoothien gir den både ekstra smak og antioksidanter.
Lag egne farseboller til suppen av kyllingkjøttdeig. Det blir både magert og smakfullt.
Lag deg en deilig, varm grønnsaksuppe med kylling. Den er ferdig på få minutter.
Vanvittig enkel måte å tilberede grønnsaker på. Passer til alle kjøttretter.
Dette er enkel mat som kan lages i stand lang tid i forveien. Putt grønnsakene i ovnen eller på grillen 10 minutter før det skal serveres.
Ha god og varm panne og stek grønnsakene raskt rett før du vil servere dem, grønnsakene er best når de får beholde litt tyggemotstand og være litt sprø.
Pannekaker fylt med fargerike grønnsaker er både fristende og smakfullt, og veldig sunn hverdagsmat. Tilsett eventuelt strimlet kyllingkjøtt med grønnsakene for en variasjon.
Vil du ha noe som er sunt og spennende på samme tid bør du absolutt prøve ytrefilet marinert i grønn te. Kesam med wasabi er en utrolig god match. Vi anbefaler retten som én av flere godbiter på tapasbordet.
Har du en travel hverdag, men er glad i mat og vil leve sunt? Ha alltid renskåret svinekjøtt for hånden! Svinekjøtt har høyt proteininnhold og lavt fettinnhold.
Kyllingfilet med agurksalat og reddik er en frisk og herlig rett du bør prøve!
Grillmat nesten uten fett, slik grilles den for å bli saftig!
Kylling er alltid supermørt og er ideellt å tre på grillspidd - enten sammen med grønnsaker eller med kylling og grønnsaker på hvert sitt spyd.
Kyllingsalater finnes i alle varianter. Denne er veldig grønn og god!
Gode smaker og flotte farger på et tapasbord, til grillmaten eller til roastbiffen.
Hvitløksduftende lammelår er manges favoritt. Har du grill med lokk er det ikke vanskeligere å lage lammestek på grillen enn i stekeovnen.
Denne oppskriften anbefaler vi når du er opptatt av at maten ikke skal være for fet og inneholde for mange kalorier. Fjern skinnet på kyllingen for å spare flere kalorier.
>Noen pølser inneholder kjøtt som ikke kan deklareres som kjøtt.