Viktigst hva slags fett du baker med.
Stor forskjell på fettinnhold.
Stor forskjell på sukkerinnholdet.
Mer protein i skyr enn i yoghurt.
Veldig mye sukker i taperne!
Mindre karbohydrater enn i andre knekkebrød.
Sjekk leverinnholdet hvis du vil ha jern.
Sjekk grovhetsprosenten, ikke bare Brødskalaen.
Stor forskjell på sukkerinnhold.
Mindre fett og salt enn salami.
Seier til de hjemmebakte.
Magrere enn mye annen julemat.
Stor forskjell på kjøttinnholdet.
Seier til ekte marsipan.
Stor forskjell på saltinnhold.
Sjekk sukkerinnholdet!
Flere inneholder minimalt med fisk.
Stor forskjell på kaloriinnhold.
Tynt i toppen.
Seier til supergrøtene.
Mye bra å velge mellom.
Seier til aprikosene.
Hvorfor er ikke brødene grovere?
Side 11 av 23