Kosthold

Kosthold

Harske oljer kan være helseskadelig

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 28. juli 2011

Undersøkelser viser at både tran, omega-3 tilskudd og planteoljer kan være harske. Sjekk listen!

BraMat tester barnegrøt

Detaljer
Skrevet av: BraMat.no
Publisert 25. juli 2011

Noen inneholder mer vitaminer og jern enn andre.

Bekymret for hudkreft? Spis tomater!

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 17. juli 2011

Tomater gjør at du blir mindre solbrent.

BraMat tester Müsli

Detaljer
Skrevet av: BraMat.no
Publisert 13. juli 2011

Fiberkilde eller sukkerbombe?

Grønn te gir deg solbeskyttelse fra innsiden

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 09. juli 2011

Antioksidanter i te kan beskytte huden mot sommerens skadelige UV-stråler.

BraMat tester knekkebrød

Detaljer
Skrevet av: BraMat.no
Publisert 06. juli 2011

Mange typer knekkebrød inneholder mye fiber og lite kalorier, og er derfor et sunt alternativ til annen brødmat.

5 gode grunner til å spise frukt

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 29. juni 2011

Sommerens søte fristelser kan du spise med god samvittighet.

Disse matvarene gir deg mye jern

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 24. juni 2011

Trodde du at brunost inneholder jern? Da tar du feil!

Wok med koteletter

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. juni 2011

Du trenger ikke ferdig strimlet kjøtt for å lage en wok.

Yoghurtdressing

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. juni 2011

Yoghurt har en flott friskhet som gjør den ypperlig til dressinger og sauser.

Yoghurtmarinert kylling

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. juni 2011

Denne kyllingretten får en smak av India med karri- og yoghurtmarinaden som gir god smak.

Yoghurtmarinert svinebiff

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. juni 2011

Svinekjøtt i en yoghurtmarinade er nydelig grillmat.

Ytrefilet med bulgur og bønner

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 22. juni 2011

Er du på utkikk etter en god hverdagsmiddag som både er sunn å spise og rask å lage?

Aronia, superfood på busk

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 20. juni 2011

Sunnere enn blåbær, og mye enklere å plukke.

Dette visste du ikke om økologisk mat

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 15. juni 2011

Økologisk mat er ikke alltid sunnere, men noen økologiske matvarer kan være bedre enn andre.

Ytrefilet av lam med piperade

Detaljer
Skrevet av: matprat.no
Publisert 14. juni 2011

Piperade er et klassisk fransk tilbehør, ikke så altfor ulikt ratatouille.

BraMat tester iskaffe

Detaljer
Skrevet av: BraMat.no
Publisert 14. juni 2011

Det finnes sunnere drikker, men noen iskaffer er helt klart bedre enn andre.

Ytrefilet med aspargesbønner

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 10. juni 2011

Ytrefilet av svin inneholder nesten ikke fett, og godt egnet til sunn og rask hverdagsmat.

Ytrefilet med chilikål

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 10. juni 2011

Ytrefilet av svin inneholder nesten ikke fett, og godt egnet til sunn og rask hverdagsmat.

BraMat tester yoghurt til barn

Detaljer
Skrevet av: Ernæringsfysiolog Lise von Krogh
Publisert 31. mai 2011

Hvilken yoghurt bør du gi barnet ditt?

Jamaicapanne

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 28. mai 2011

Maten på Jamaica er vanligvis godt krydret og tung, basert bla på kjøtt og ris, ofte garnert med kokosmelk.

Japansk biffsuppe

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 28. mai 2011

Japanere er kjent for god kvalitetsmat. Ta frem pinnene og nyt denne retten.

Ingefærlam i wok

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 28. mai 2011

Wok er en dyp rundbunnet stekepanne som brukes i Kina, men som i dag er kjent over hele verden og brukes mye.

Indrefilet surret i spekeskinke

Detaljer
Skrevet av: Matprat.no
Publisert 28. mai 2011

Indrefilet av svin er godt i seg selv, men surret i spekeskinke blir den ekstra god. Lag den når du vil ha det lille ekstra!

Underkategorier

Oppskrifter Antall artikler:  418

Menyer Antall artikler:  2

Middag Antall artikler:  293

Frokost Antall artikler:  45

Lunch/kvelds Antall artikler:  25

Mellommåltid Antall artikler:  46

Matvarer Antall artikler:  233

Næringsstoffer Antall artikler:  110

Faktaark Antall artikler:  17

Tester Antall artikler:  537

Side 53 av 60

  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57