Svinekjøtt i en yoghurtmarinade er nydelig grillmat.
Er du på utkikk etter en god hverdagsmiddag som både er sunn å spise og rask å lage?
Sunnere enn blåbær, og mye enklere å plukke.
Økologisk mat er ikke alltid sunnere, men noen økologiske matvarer kan være bedre enn andre.
Piperade er et klassisk fransk tilbehør, ikke så altfor ulikt ratatouille.
Det finnes sunnere drikker, men noen iskaffer er helt klart bedre enn andre.
Ytrefilet av svin inneholder nesten ikke fett, og godt egnet til sunn og rask hverdagsmat.
Ytrefilet av svin inneholder nesten ikke fett, og godt egnet til sunn og rask hverdagsmat.
Hvilken yoghurt bør du gi barnet ditt?
Maten på Jamaica er vanligvis godt krydret og tung, basert bla på kjøtt og ris, ofte garnert med kokosmelk.
Japanere er kjent for god kvalitetsmat. Ta frem pinnene og nyt denne retten.
Wok er en dyp rundbunnet stekepanne som brukes i Kina, men som i dag er kjent over hele verden og brukes mye.
Indrefilet av svin er godt i seg selv, men surret i spekeskinke blir den ekstra god. Lag den når du vil ha det lille ekstra!
Svinekjøtt sammen med frukt er utrolig godt. Skulle det være vanskelig å få tak i papaya kan du bruke pære i stedet.
Når du har kokt høns får du mye god kraft som er ideelt til supper. Noe av hønsekjøttet kan du bruke i suppa.
Her er en suppe med mange variasjonsmuligheter. Med utgangspunkt i en god buljong kan du tilsette grønnsaker etter tilgang og fantasi og lage din helt spesielle variant.
Sommerens friske grønnsaker på grillen. Det er nydelig og fargesprakende tilbehør til grillmat.
Ingefær har vært dyrket i Kina, India og flere afrikanske land i mange tusen år. Frisk ingefær er nydelig i kjøttretter. Bli kjent med den. I denne retten er det frisk ingefær.
Skinkebiff er flott grillmat. En marinade av honning, sennep, hvitløk, koriander og sitron gir nydelig smak. Her får du både søtt og salt.
Lag kyllingsalat på en ny og morsom måte!
Lyst på noe sterkt? Tabasco, rød chili og karri setter en skikkelig piff på hverdagen. Krydre svinekotelettene med denne blandingen og du vil få en het opplevelse.
Kjøttkaker har i mange år vært en av grunnstenene i det norske kjøkken. Men i den senere tid er det kommet mange varianter av kjøttkakene. Her er en oppskrift på en sterkere og mer aromatisk variant.
Så enkelt og så godt! Potetmos fra pose blir aldri det samme igjen etter dette…
Grønnsaksuppe med svinekjøtt har du kanskje ikke prøvd før? Denne er kjempegod og full av viktige næringsstoffer.