Denne suppen må du prøve!
Det er noe litt romantisk og «tilbake til naturen aktig» ved å plukke brennesle og lage suppe av det.
Denne torskeretten både ser ut og smaker fantastisk!
Blomkål i potetmosen er både smakfult og en fin måte å få enda mer grønnsaker til middag.
Denne eggerøren er nesten som en slags rørt omelett.
Friske tomater og brød ved siden av gjør at denne retten passer til alle døgnets tider.
Tomat og basilikum er gode smaker som passer godt til torsk.
Denne oppskriften har få ingredienser så den er lett å lage. Den kan fort bli en hverdagsfavoritt.
Gode, varme gryter blir det aldri for mange av.
Her er møre biffstrimler av norsk kvalitet blandet med utenlands inspirasjon i form av søtpotet, quinoa, tomat og krydder - både smakfullt og supersunt!
Nydelig suppe inspirert av det asiatiske kjøkken.
Denne suppen inneholder masse gode grønnsaker og smaker, spesielt fra ingefær, koriander og sitrongress.
En enkel og smakfull fiskerett som det tar kort tid å lage.
I denne fiskepakken kan du bruke hva du vil av fisk og grønnsaker. La gjerne alle i famillien få lage sin egen fiskepakke.
Superenkel, knallgod, og en fin måte å få i barn og voksne bønner på!
Denne oppskriften kan gjerne dobles. Restene kan fryses eller spises som lunsj dagen etter.
En eksotisk vri på laksemiddagen.
Begynn med salsaen: Kutt grønnsakene i små biter. Hakk chili, og bland sammen med grønnsakene. Press over saften av en lime. La gjerne salsaen stå og godgjøre seg i 1/2 time før servering.
Et enkelt og velsmakende kjøttmåltid som passer like godt til hverdags som til helgekos.
Start med båtpotetene. Kutt poteter i skiver, og ha i en langpanne med godt med olje og litt salt og pepper. La de steke i minst 30 minutter på ca. 200 grader. Gjør klar bønnene slik at de bare kan has i kokende vann rett før schnitzlene er ferdig.
Skal du unne deg en skikkelig sunn fristelse så er en saftig og mør biff av norsk storfe en god idè.
Sprø chips av søtpotet og tynnstrimlet squash er sunt tilbehør som smaker.
Kyllingwok med ekstra snert av chili og ingefær.
Skjær kyllingen i strimler. Skrell ingefær roten og finhakk.
Finhakk hvitløk og bland hvitløk og ingefær med olivenolje, sambal olek, pepper og soyasaus.
Surkål eller rødkål er et naturlig følge til julens mange middager.
Snitt kålen fint. Skjær epler i båter. Legg rødkål og epler lagvis med krydder i en kjele. Tilsett kraften (evt. vann) og eddik.
Med bacalao tenker vi gjerne på den tradisjonelle gryten med klippfisk, tomater, poteter og løk.
Bacalao er spansk og betyr egentlig torsk og her har vi brukt fersk torsk sammen med bacalaoingrediensene.
Denne superenkle vegetarretten får en spennende vri med koriander, mango, chili og lime.
Kok quinoa etter anvisning på pakken, og la den avkjøle. Skjær agurk, mango og avokado i biter. Grovhakk valnøtter, og skjær chili i små biter eller tynne ringer. Bland avokado, agurk, mango og vårløk med quinoa og valnøtter. Ha over litt olivenolje. Hakk opp fersk koriander og ha i salaten. Smak til med frisk limesaft
En spennende saus og smakfull brokkolisalat gjør denne retten til en garantert suksess!
Server gjerne kokte minigulrøtter ved siden av i tillegg!
Denne retten må du bare prøve!
Ikke bare er den sunn og smaker himmelsk, den ser fantastisk ut også! Bringebærdressingen kan du bruke til massevis av andre salater også.
Lapskaus er en klassiker som alltid slår an.
Poteter, gulrøtter og løk er et "must" i lapskaus, men du kan variere med sellerirot og purre i tillegg.
Skinkegrateng er enkel og sunn middag. Den gjør seg nesten selv i ovnen.
Varm olje i en panne og surr løken til den er blank. Tilsett skinke og purre og stek det raskt, ca. 1-2 minutter.
Dette er oppskriften på en enkel gryterett som lages i en wok og som er inspirert av østens kjøkken.
Deilig krydder sammen med friske grønnsaker og kylling gir en spennende og eksotisk middagsrett.
Enkel, sunn og god middag.
Grillet kyllinglår sammen med de greske smakene fra fetaost og sorte oliven. Mat smaker utvilsomt godt, selv om man gjør det superenkelt.