Det vi kaller smak, er et komplekst samspill mellom to sanser; lukt og smak.
Og dette bør du passe på om du reiser utenlands.
Triglyserider er en type fettstoffer som du ikke bør ha for mye av i blodet. Høye triglyserider øker nemlig risikoen for hjerte- og karsykdom.
Kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) er en kronisk betennelsesreaksjon som skader bronkiene og vevet i lungene.
Du kan påvirke barnets smak allerede når det ligger i magen.
Viktig med gode kunnskaper om mat og næringsstoffer.
Sliter du med økt vekt, magefett, humørsvingninger, uregelmessig mens, økt hårvekst, kviser eller kraftig PMS?
Mens rødt kjøtt kombinert med en usunn livsstil gir økt risiko for død.
Søvn er på samme måte som mat, en helt essensiell del av livet.
Pollenallergikere kan reagere på noen matvarer.
Hvor sunt er det? Hva smaker det? Og er du villig til å prøve?
Glem 5 om dagen, nå er det 8 som gjelder.
Ernæringsfysiologer kommenterer kostråd fra Tunsberg medisinske skole.
Nye retningslinjer for håndtering av nøtteallergi.
«Handlingsplan for et bedre kosthold» setter bærekraft på agendaen.
Nordisk mat er mye mer enn lutefisk og svenske kjøttboller. Det er dessuten bra for helsa.
Hvor går skillet mellom valpefett og overvekt?
Du blir ikke tynnere av å spise chilipiller.
Hvem er det som bestemmer hvor sunt kostholdet ditt er?
Vet du hva som skjer med magemuskler og bekkenbunn når du er gravid?
Stemmer det at kreftceller elsker sukker, og at supermat kurerer kreft?
Påstanden om at en vektreduksjon må gå langsomt kan være en myte.
Øker innholdet av antioksidanter.
Spisevaner handler ikke bare om hva vi spiser, men også om hvordan vi forholder oss til mat og spising.