Brukes som pålegg, eller topping på en salat.
Bland alle ingrediensene i en bolle, og bruk som pålegg, som topping på en salat, eller spis det som det er.
Et av de sunneste mellomåltidene du kan spise!
Her har vi regnet med en neve hasselnøtter, men varier gjerne med andre nøtter også.
Deilig smørbrød med kylling og avocado
Ha litt olje i en stekepanne, ha nedi presset hvitløk og la hvitløken surre litt.
Kjapp og sunn frokost. Ihverfall hvis du velger en müsli som ikke inneholder altfor mye tørket frukt.
Velg den typen müsli du liker best, eller lag din egen.
Jo mer fiber det er i frokostblandingen, jo sunnere er det.
Hakk mandlene og ha over frokostblandinge. Varier gjerne med andre nøtter som valnøtter eller hasselnøtter.
En mettende og proteinrik frokost.
Rist gjerne brødskiven før du har på litt salat, peppermakrell, cottage cheese og reddiker.
Sunt, kjapt og enkelt.
Legg avokado, tomat og skinke på et grovt rundstykke.
Avse 5 minutter og lag et deilig mellommåltid – det har du godt av!
Rens grapefrukten og skjær den i biter (skjær rundt kjernen, den er ikke god å spise). Legg grapefrukt og vaniljekesam på en tallerken.
Denne smoothien passer godt som et mellommåltid også.
Bland alle ingrediensene i en blender/smoothiemaskin.
En smakfull antioksidantbombe.
Skrell rødbeten, gulroten og appelsinene. Grovhakke dem. Ha dem i blenderen med lime og ingefær. Kjør blenderen til smoothien er glatt og fin.
Følg oppskriften eller lag din egen tvist med bær og nøtter.
Kjøleskapsgrøt lager seg selv over natten, og er en sunn og god frokost.
Kjøleskapsgrøt er en kald grøt, som settes kaldt til neste morgen. Så spises den kald med frukt og nøtter på toppen.
Ha havregryn og melk i et glass eller en annen beholder med lokk.
Super frokost for deg som ikke er så sulten på morgen.
Ha alt i en skål og pynt med mynte om du vil (det smaker ekstra godt). Litt flytende honning er også godt på.
Passer både som middag eller som en næringsrik og mettende lunsj.
Bland sammen eggene i en skål. Varm oljen i en stekepanne på middels varme. Hell i eggerøren og fordel fetaosten oppå. Stek egget langsomt på stekepannen. Når det nesten har stivnet, folder du omeletten sammen på midten og legger det på en tallerken. Krydre med salt og pepper.
Prøv en ny vri på omeletten med supergrønnsaken grønnkål.
Varm opp oljen i en liten stekepanne. Ha i poteter og la dem frese i 1 minutt. Ha i grønnkål, spinat og fetaost. Stek videre i 1-2 minutter. Knekk eggene over ingrediensene i stekepannen, men ikke stikk hull på plommen. Demp varmen litt og legg på lokk. La omeletten steke videre til eggehviten har stivnet, men plommen flytende.
Speilegg i brød. En morsom variant av egg og bacon.
Ha på smør på den ene siden av brødet og legg den med smørsiden ned. på en smurt stekeplate. Bruk en skarp kniv og skjær halvveis ned i skiven. Du skal «tegne» en oval ring som egget skal ligge i. Bruk en teskje og trykk flat brødet innenfor ringen.
En sunn frokost kan være så god at den smaker som dessert.
Bytt gjerne ut yoghurt med mager vaniljekesam som inneholder litt mer protein og litt mindre fett enn gresk yoghurt.
En klassiker laget av romanosalat.
Hvis du ønsker en magrere dressing, kan du bruke lettmajones eller gresk yoghurt i stedet for olje og egg. Får du ikke tak i romanosalat, kan du bruke hjertesalat.
Denne salaten er god både lunken og kald. Eventuelle rester passer fint som morgendagens lunsj.
Kok opp vann og buljongterning, hell bulguren oppi og rør om. Legg på lokket og la bulguren koke på svak varme i ca. 10 minutter. Rør om av og til så det ikke fester seg til bunnen. Ta gryten av varmen og la bulguren stå og svelle i 5 minutter.
En smakfull luksussalat som du lager på 1-2-3.
Del osten i 1-2 cm høye skiver. Stek osten til den blir gyllen på den ene siden, da snur du den rundt og steker litt på den andre siden. La osten hvile mens du kutter opp tomater og rødløk og blander sammen med ruccola salat.
Kjapp, fargerik og smakfull salat.
Skjær kjøttet i tynne strimler, og stek kjøttet i olje på god varme. Smak til med salt og pepper.
En kjapp og proteinrik koserett til kveldsmat eller middag.
Nykvernet oksekjøtt får du i de fleste Meny butikker, men det kan være lurt å bestille dette på forhånd og si a du skal ha det til tartar.
En garantert favoritt for hele familien!
Kok risen etter anvisning på pakken. Lag tzatziki og salat, og begynn deretter på kjøttbollene.
Stappfull av sunne ingredienser og smaker himmelsk.
Ha sesamfrø i en gryte/panne og rist dem lett. Skjær laksen i små terninger, og ha i en bolle. Skjær tynne ringer av vårløken (bruk bare halvparten fra det hvite og oppover).