Passer like godt som pålegg som topping på en salat.
Bland tunfisk, mais og cottage cheese. Bruk som pålegg, spis som det er, eller ha på salat.
Denne torskeretten både ser ut og smaker fantastisk!
Blomkål i potetmosen er både smakfult og en fin måte å få enda mer grønnsaker til middag.
Supergod, sunn og mettende.
Lag denne kvelden i forveien, så har du en supergod frokost, lunsj eller kveldsmat dagen etter!
Supergode, og enkle å ha med i matpakken.
Saftige rundstykker med cottage cheese, blåbær og knasende gresskarkjerner. Sunne og saftige – og bittelitt blå.
Denne eggerøren er nesten som en slags rørt omelett.
Friske tomater og brød ved siden av gjør at denne retten passer til alle døgnets tider.
Tomat og basilikum er gode smaker som passer godt til torsk.
Denne oppskriften har få ingredienser så den er lett å lage. Den kan fort bli en hverdagsfavoritt.
Gode, varme gryter blir det aldri for mange av.
Her er møre biffstrimler av norsk kvalitet blandet med utenlands inspirasjon i form av søtpotet, quinoa, tomat og krydder - både smakfullt og supersunt!
En sunn og proteinrik salat som passer godt etter trening.
Skjær avokado, agurk og tomater i passe store biter. Hakk rødløken. Hell av vannet på tunfisken og bland sammen med salat, tomat, agurk, avokado, oliven og rødløk.
Nydelig suppe inspirert av det asiatiske kjøkken.
Denne suppen inneholder masse gode grønnsaker og smaker, spesielt fra ingefær, koriander og sitrongress.
Supergod kveldsmat eller frokost for deg som er glad i litt søtt.
Denne frokosten går faktisk ganske raskt å lage. -Og barn ELSKER dem!
En enkel og smakfull fiskerett som det tar kort tid å lage.
I denne fiskepakken kan du bruke hva du vil av fisk og grønnsaker. La gjerne alle i famillien få lage sin egen fiskepakke.
Superenkel, knallgod, og en fin måte å få i barn og voksne bønner på!
Denne oppskriften kan gjerne dobles. Restene kan fryses eller spises som lunsj dagen etter.
En eksotisk vri på laksemiddagen.
Begynn med salsaen: Kutt grønnsakene i små biter. Hakk chili, og bland sammen med grønnsakene. Press over saften av en lime. La gjerne salsaen stå og godgjøre seg i 1/2 time før servering.
Et enkelt og velsmakende kjøttmåltid som passer like godt til hverdags som til helgekos.
Start med båtpotetene. Kutt poteter i skiver, og ha i en langpanne med godt med olje og litt salt og pepper. La de steke i minst 30 minutter på ca. 200 grader. Gjør klar bønnene slik at de bare kan has i kokende vann rett før schnitzlene er ferdig.
En frisk og deilig frokost der du kan bruke den frukten du liker aller best.
Her har vi brukt appelsin og mango, men prøv gjerne rød grapefrukt, kiwi eller andre frukter også.
Skal du unne deg en skikkelig sunn fristelse så er en saftig og mør biff av norsk storfe en god idè.
Sprø chips av søtpotet og tynnstrimlet squash er sunt tilbehør som smaker.
Kyllingwok med ekstra snert av chili og ingefær.
Skjær kyllingen i strimler. Skrell ingefær roten og finhakk.
Finhakk hvitløk og bland hvitløk og ingefær med olivenolje, sambal olek, pepper og soyasaus.
Kjapp mat som passer godt etter en treningsøkt.
Pisk egg og vann i en bolle. Ha flytende margarin i en stekepanne, og ha eggblandingen nedi.
Surkål eller rødkål er et naturlig følge til julens mange middager.
Snitt kålen fint. Skjær epler i båter. Legg rødkål og epler lagvis med krydder i en kjele. Tilsett kraften (evt. vann) og eddik.
Med bacalao tenker vi gjerne på den tradisjonelle gryten med klippfisk, tomater, poteter og løk.
Bacalao er spansk og betyr egentlig torsk og her har vi brukt fersk torsk sammen med bacalaoingrediensene.
Havregryn og ekstra mye egg gjør disse vaflene både sunnere og mer mettende.
Bruk gjerne bare grovt mel, for eksempel fullkorn hvete eller fibramel, eller bruk halvparten siktet hvetemel og halvparten sammalt hvete fin. Begge deler er godt, men med litt siktet hvetemel i oppskriften blir bollene litt lysere.
Denne superenkle vegetarretten får en spennende vri med koriander, mango, chili og lime.
Kok quinoa etter anvisning på pakken, og la den avkjøle. Skjær agurk, mango og avokado i biter. Grovhakk valnøtter, og skjær chili i små biter eller tynne ringer. Bland avokado, agurk, mango og vårløk med quinoa og valnøtter. Ha over litt olivenolje. Hakk opp fersk koriander og ha i salaten. Smak til med frisk limesaft
Sunn, grønn og mettende.
Grønnkål er superkålen som ikke bare passer til middag men som også kan brukes i smoothies. Les gjerne mer om grønnkål her.
En sunn og mettende salat som passer bra til lunsj eller som en kjapp liten middag.
Denne salaten passer godt som tilbehør til annen mat også.