• Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Søk
  • Tester
  • Næringsstoffer
  • Matvarer
  • Livsstil
  • Helse
  • Barn
  • Gravide
  • Faktaark
  • Oppskrifter
      • Back
      • Menyer
      • Frokost
      • Lunch/kvelds
      • Mellommåltid
      • Middag
https://bramat.no/produkter/grotmiks/
https://bramat.no/produkter/grotmiks/
  1. Forsiden
  2. Kosthold

Kosthold

Kosthold

Fakta om kokosolje

Detaljer
Skrevet av: Erik Arnesen, mastergradstudent ernæring
Publisert 08. november 2012

I det siste har kokosolje blitt populært som helsekost, og mange påstår at det er både sunt og slankende.

Fetere av plantefett

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 04. november 2012

For mye omega-6 i kosten kan gjøre at vi spiser mer og legger på oss mer.

Bramat tester populære ferdigretter

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 02. november 2012

Ingen får terningkast 6!

Ikke spis rå sopp!

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 30. oktober 2012

Pleier du å bruke skivet sjampinjong i salaten, bør du slutte med det.

Problemet er ultrabearbeidet mat

Detaljer
Skrevet av: Erik Arnesen, Bsc. ernæring
Publisert 29. oktober 2012

Hva er egentlig naturlig mat?

Er det mest protein i plommen eller i hviten?

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 28. oktober 2012

Egg er næringsrikt, men det er stor forskjell mellom plomme og hvite.

Bramat tester kjøttdeig og karbonadedeig

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 26. oktober 2012

Tre ganger så mye fett i kjøttdeig som i karbonadedeig.

Viltkjøtt – magert og næringsrikt

Detaljer
Skrevet av: Camilla Hollerud Steinhovden og Sigrid Heldahl, ernæringsstudenter ved Atlantis Medisinske Høgskole
Publisert 25. oktober 2012

Flere gode grunner til å spise storvilt.

Bramat tester sjokoladekake- og browniesmikser

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 19. oktober 2012

Vinneren skiller seg ut.

Bramat tester salami

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 12. oktober 2012

Stor forskjell på fettinnhold.

Bramat tester skivet ost og ystet, modnet pålegg

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 04. oktober 2012

Ikke-osten gjør det best i test.

Bramat tester revet ost

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 04. oktober 2012

Ekte ost er mest næringsrik.

Er umettet fett farlig?

Detaljer
Skrevet av: Erik Arnesen, Bsc. ernæring
Publisert 01. oktober 2012

Fremdeles hold i de offisielle kostholdsrådene.

Bramat tester bordmargarin

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 28. september 2012

Lettmargarin vinner over smørblandet margarin.

Maten som roer ned genene

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, klinisk ernæringsfysiolog
Publisert 27. september 2012

Kan det ideelle kostholdet inneholde like mye karbohydrater, fett og proteiner. Forskning tyder på det!

Kronikk: Halvhjertet om omega-3

Detaljer
Skrevet av: forskningssjef Ingvild Eide Graff og forskningsdirektør Livar Frøyland ved Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning (NIFES).
Publisert 26. september 2012

En helt ny oversiktsartikkel hevder at omega-3 tilskudd ikke virker på hjertepasienter. Dette er bare halve sannheten.

BraMat tester pizzasaus

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 25. september 2012

Mest tomat er best!

Hvor mye vann trenger vi?

Detaljer
Skrevet av: Erik Arnesen, mastergradstudent ernæring
Publisert 24. september 2012

Lite hold i påstanden om at vi bør drikke minst åtte glass vann om dagen.

Feitere av fruktose?

Detaljer
Skrevet av: Erik Arnesen, Bsc. ernæring
Publisert 21. september 2012

Forskjell på frukt og brus.

Gir melk økt risiko for hjerte- og karsykdom?

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, klinisk ernæringsfysiolog (Msc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 20. september 2012

Melk og meieriprodukter har lenge vært mistenkt som en risikofaktor for hjerte- og karsykdom. 

Pølser er ikke farlig å spise!

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 19. september 2012

Selv om pølsemaking har fått en viss sosial oppsving, er det fortsatt ikke svært utbredt å skryte av høyt pølseforbruk i de fleste kretser.

Sukrin, for godt til å være sant?

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, klinisk ernæringsfysiolog (Msc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 18. september 2012

Et naturlig alternativ til kunstig sukker.

Hvor sunt er egentlig antioksidanter?

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 16. september 2012

Forskerne vet foreløpig ikke nok.

Småbarnseksem og allergi

Detaljer
Skrevet av: Janne Kvammen, klinisk ernæringsfysiolog
Publisert 16. september 2012

Jeg har en sønn på 3,5 mnd som har hatt veldig mye småbarnseksem, og vi fikk påvist egg allergi ved prikktest.

Underkategorier

Oppskrifter Antall artikler:  418

Menyer Antall artikler:  2

Middag Antall artikler:  293

Frokost Antall artikler:  45

Lunch/kvelds Antall artikler:  25

Mellommåltid Antall artikler:  46

Matvarer Antall artikler:  233

Næringsstoffer Antall artikler:  112

Faktaark Antall artikler:  17

Tester Antall artikler:  537

Side 48 av 61

  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
https://bramat.no/produkter/grotmiks/
https://bramat.no/produkter/grotmiks/

Siste fra bramat.no

Er du ung kvinne, må du vite dette om jod!

Matvarer

Genene linker fødselsvekt og risiko for senere sykdommer

Helse

Viktig hva du spiser når du er gravid!

Kosthold

Trappetrening med Funkygine

Utetrening

Derfor bør du velge mørkbrent kaffe

Kosthold
Melk med kefir og bær

Grøt med kefir og bær

Frokost

Bramat

  • Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Søk

Sunn & Sprek

  • Sprek
    • Trening
    • Tips
    • Oppskrifter
    • Registrer
    • Logg inn
© BraMat AS 2011 - 2025
  • Personvern og Informasjonskapsler
  • Kontakt