• Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Søk
  • Tester
  • Næringsstoffer
  • Matvarer
  • Livsstil
  • Helse
  • Barn
  • Gravide
  • Faktaark
  • Oppskrifter
      • Back
      • Menyer
      • Frokost
      • Lunch/kvelds
      • Mellommåltid
      • Middag
  1. Forsiden
  2. Kosthold

Kosthold

Kosthold

Kaffe før og etter trening?

Detaljer
Skrevet av: Helene Høimyr, Muskelfysiolog og personlig trener (MSc. muskelfysiologi, BSc. molekylærbiologi)
Publisert 25. april 2013

Kan vi øke prestasjonen og forbedre restitusjonen vår med koffein?

Bramat tester potetlomper

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 24. april 2013

Stor forskjell i saltinnhold.

Bramat tester kjøttkaker

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 17. april 2013

Varierende innhold av kjøtt.

For mye muggsoppgifter i korn

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 13. april 2013

Barn kan få i seg for mye muggsoppgifter fra brød og korn.

Bramat tester fiskepålegg

Detaljer
Skrevet av: BraMat.no
Publisert 11. april 2013

Sardinene tar nesten alle sekserne!

Norge, det nye palmeoljefrie landet?

Detaljer
Skrevet av: Gjermund Vogt, forsker og Astrid Nilsson, seniorforsker, Nofima
Publisert 08. april 2013

Er det greit med litt palmeolje?

Ikke usunt med harske fiskeoljer?

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 04. april 2013

Ny studie tyder på at harsk fiskeolje er like bra som fersk.

Bramat tester musli

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 03. april 2013

Terningkast 6 til noen av billigmerkene.

Bramat tester bringebærsyltetøy

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 26. mars 2013

Stor variasjon i innholdet av bær og sukker.

Er fiskeforbruket i ferd med å snu?

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 21. mars 2013

Lakseforbruket øker, også blant ungdom.

Bramat tester fiskekaker

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 20. mars 2013

Mye bra, men fremdeles mye salt!

Bramat tester barnebrød

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 13. mars 2013

Et greit valg, men hvorfor er ingen grovere?

Upasteurisert melk fremfor pasteurisert?

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 11. mars 2013

Er upasteurisert melk farlig, eller sunnere enn annen melk?

Antioksidanter- hjertets støttespiller!

Detaljer
Skrevet av: Line Merete Holen og Oumy Erica Wie Dia, studenter i samfunnsernæring
Publisert 07. mars 2013

Beskytter mot stress på kroppen.

Kan kylling bli fremtidens kilde til omega-3?

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 06. mars 2013

Kylling matet med raps, får høyere innhold av omega-3 i kjøttet. 

Bramat tester søtpålegg

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 06. mars 2013

Terningkast 1 til over halvparten.

Kylling i stedet for fisk?

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 01. mars 2013

Kan kylling bli fremtidens kilde til omega-3?

Bramat tester rømme og andre syrnede matlagingsprodukter

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 27. februar 2013

Kesam og yoghurt best i test.

Bramat tester frokostblandinger

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 19. februar 2013

Stor forskjell på sukker og fiberinnhold.

Er hestekjøtt sunt å spise?

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 15. februar 2013

Har du spist stabburpølse, ja da har du sannsynligvis spist hest.

Grove kornprodukter hver dag

Detaljer
Skrevet av: Mari Landås Warp, ernæringsstudent
Publisert 14. februar 2013

Korn, en del av et sunt kosthold. 

Bramat tester blåmuggost

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 12. februar 2013

Mye fett, men også kilde til kalsium.

Ikke alt søtt er usunt

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 08. februar 2013

Forskjell på naturlig og tilsatt sukker.

På tide å hive ut transfettet?

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 07. februar 2013

Et forbud mot transfett kan gi mange en bedre helse.

Underkategorier

Oppskrifter Antall artikler:  420

Menyer Antall artikler:  2

Middag Antall artikler:  294

Frokost Antall artikler:  45

Lunch/kvelds Antall artikler:  25

Mellommåltid Antall artikler:  47

Matvarer Antall artikler:  233

Næringsstoffer Antall artikler:  112

Faktaark Antall artikler:  17

Tester Antall artikler:  539

Side 47 av 61

  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
https://bramat.no/produkter/grotmiks/

Siste fra bramat.no

Omega-3 kan redde liv. Det er på tide at vi sier det høyt!

Ekspertinnlegg

Bramat tester knekkebrød

Tester

10 øvelser på 10 minutter med Funkygine

Webtrening styrke

Ungdom som spiser frokost får bedre karakterer

Helse

Enkel epleterte med salt karamell

Mellommåltid

Mulig å slanke seg frisk fra diabetes type 2

Kosthold

Bramat

  • Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Søk

Sunn & Sprek

  • Sprek
    • Trening
    • Tips
    • Oppskrifter
    • Registrer
    • Logg inn
© BraMat AS 2011 - 2025
  • Personvern og Informasjonskapsler
  • Kontakt