• Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Søk
  • Tester
  • Næringsstoffer
  • Matvarer
  • Livsstil
  • Helse
  • Barn
  • Gravide
  • Faktaark
  • Oppskrifter
      • Back
      • Menyer
      • Frokost
      • Lunch/kvelds
      • Mellommåltid
      • Middag
  1. Forsiden
  2. Kosthold

Kosthold

Kosthold

Bramat tester bacon

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 22. mai 2013

Vanskelig å kåre en vinner, men magert er beste valget.

5 myter om aspartam

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 21. mai 2013

Udokumentert skremselspropaganda om aspartam.

Bramat tester pinneis

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 15. mai 2013

Terningkast 6 til de minste isene.

Bramat tester wienerpølser

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 08. mai 2013

Mest kjøtt og minst kalorier i de sunneste pølsene.

Øker egg kolesterolet?

Detaljer
Skrevet av: Mari Borge Eskerud, student klinisk ernæring
Publisert 06. mai 2013

Egg inneholder mye kolesterol, men betyr det at vi bør spise mindre egg?

Bramat tester rett-i-koppen-måltider

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 01. mai 2013

Mye salt og raske karbohydrater.

Spis poteten med skallet på!

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 26. april 2013

Skreller du potetene, er halve vitsen borte.

Kaffe før og etter trening?

Detaljer
Skrevet av: Helene Høimyr, Muskelfysiolog og personlig trener (MSc. muskelfysiologi, BSc. molekylærbiologi)
Publisert 25. april 2013

Kan vi øke prestasjonen og forbedre restitusjonen vår med koffein?

Bramat tester potetlomper

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 24. april 2013

Stor forskjell i saltinnhold.

Bramat tester kjøttkaker

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 17. april 2013

Varierende innhold av kjøtt.

For mye muggsoppgifter i korn

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 13. april 2013

Barn kan få i seg for mye muggsoppgifter fra brød og korn.

Bramat tester fiskepålegg

Detaljer
Skrevet av: BraMat.no
Publisert 11. april 2013

Sardinene tar nesten alle sekserne!

Norge, det nye palmeoljefrie landet?

Detaljer
Skrevet av: Gjermund Vogt, forsker og Astrid Nilsson, seniorforsker, Nofima
Publisert 08. april 2013

Er det greit med litt palmeolje?

Ikke usunt med harske fiskeoljer?

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 04. april 2013

Ny studie tyder på at harsk fiskeolje er like bra som fersk.

Bramat tester musli

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 03. april 2013

Terningkast 6 til noen av billigmerkene.

Bramat tester bringebærsyltetøy

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 26. mars 2013

Stor variasjon i innholdet av bær og sukker.

Er fiskeforbruket i ferd med å snu?

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 21. mars 2013

Lakseforbruket øker, også blant ungdom.

Bramat tester fiskekaker

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 20. mars 2013

Mye bra, men fremdeles mye salt!

Bramat tester barnebrød

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 13. mars 2013

Et greit valg, men hvorfor er ingen grovere?

Upasteurisert melk fremfor pasteurisert?

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 11. mars 2013

Er upasteurisert melk farlig, eller sunnere enn annen melk?

Antioksidanter- hjertets støttespiller!

Detaljer
Skrevet av: Line Merete Holen og Oumy Erica Wie Dia, studenter i samfunnsernæring
Publisert 07. mars 2013

Beskytter mot stress på kroppen.

Kan kylling bli fremtidens kilde til omega-3?

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 06. mars 2013

Kylling matet med raps, får høyere innhold av omega-3 i kjøttet. 

Bramat tester søtpålegg

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 06. mars 2013

Terningkast 1 til over halvparten.

Kylling i stedet for fisk?

Detaljer
Skrevet av: Lise von Krogh, Ernæringsfysiolog (MSc./Cand.scient. ernæringsbiologi)
Publisert 01. mars 2013

Kan kylling bli fremtidens kilde til omega-3?

Underkategorier

Oppskrifter Antall artikler:  422

Menyer Antall artikler:  2

Middag Antall artikler:  296

Frokost Antall artikler:  45

Lunch/kvelds Antall artikler:  25

Mellommåltid Antall artikler:  47

Matvarer Antall artikler:  233

Næringsstoffer Antall artikler:  114

Faktaark Antall artikler:  17

Tester Antall artikler:  541

Side 47 av 61

  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
https://bramat.no/produkter/grotmiks/

Siste fra bramat.no

Vekk med saltsuget!

Helse

Alt du lurer på om kreatin

Næringsstoffer

Pilates med fokus på skuldre og rygg

Webtrening yoga og pilates

Bramat tester peanøttsmør

Tester

Boef Bourguinon

Middag

Kokosolje sunnere enn palmeolje?

Ekspertsvar

Bramat

  • Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Søk

Sunn & Sprek

  • Sprek
    • Trening
    • Tips
    • Oppskrifter
    • Registrer
    • Logg inn
© BraMat AS 2011 - 2025
  • Personvern og Informasjonskapsler
  • Kontakt