• Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Søk
  • Tester
  • Næringsstoffer
  • Matvarer
  • Livsstil
  • Helse
  • Barn
  • Gravide
  • Faktaark
  • Oppskrifter
      • Back
      • Menyer
      • Frokost
      • Lunch/kvelds
      • Mellommåltid
      • Middag
  1. Forsiden
  2. Kosthold

Kosthold

Kosthold

Maten som gir deg bedre hud

Detaljer
Skrevet av: Rie Mols, mastergradstudent i klinisk ernæring
Publisert 12. oktober 2021

Sammenheng mellom kosthold og uren hud?

Lavkarbokosthold for deg med diabetes?

Detaljer
Skrevet av: Marit Z. Øien, mastergradstudent i klinisk ernæring
Publisert 08. oktober 2021

Strenge lavkarbodietter kan føre til feilernæring.

Bramat tester cookies

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 04. oktober 2021

Veldig mye sukker og kalorier.

Bakte epler med mandeldekke

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 24. september 2021

Liker du eplekake, men har lyst på noe med litt mer epler?

Bramat tester salami

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 18. september 2021

Mye salt i alle.

Flere matvarer trukket fra markedet på grunn av giftstoff

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 17. september 2021

Påvist plantevernmiddel i mye brukte konsistensmidler.

Derfor bør du spise mindre salt

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 16. september 2021

Vi spiser dobbelt så mye salt som vi burde.

Blåbærterte

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 10. september 2021

I år har det vært en super bærsesong. Hva med å lage en deilig blåbærterte?

Bramat tester glutenfrie brød

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 06. september 2021

Stor forskjell på fiberinnholdet.

Visste du at disse bærene er spiselige?

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 01. september 2021

Sunnere enn blåbær, og mye enklere å plukke.

Kremet brokkolisalat med pinjekjerner

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 27. august 2021

Passer godt til det meste. 

Flere grunner til å dyrke mer belgvekster

Detaljer
Skrevet av: Åsa Frostegård, professor NMBU
Publisert 26. august 2021

Næringsrik mat som også kan bidra til mindre klimagasser.

Bramat tester nøtteblanding

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 23. august 2021

Mye sukker i taperne!

Bramat tester revet ost

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 13. august 2021

Flere av disse er ikke en gang ost!

Kreftfremkallende plantevernmiddel i mat

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 09. august 2021

Flere matvarer trekkes fra markedet fordi de inneholder giftig plantevernmiddel.

Bramat tester iste

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 06. august 2021

Mye sukker i taperne.

Derfor bør menn spise tomater

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 03. august 2021

Tomater reduserer risikoen for prostatakreft.

Ostekake med blåbær og sitron

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 25. juli 2021

Vakker, smakfull og full av bær.

Sunnere med upasteurisert melk?

Detaljer
Skrevet av: Ellen Kathrine Ulleberg, FORSKNINGSFORMIDLER PhD MATVITENSKAP
Publisert 24. juli 2021

Feilaktig påstand om pasteurisering kan gi alvorlige konsekvenser.

Bramat tester gourmetpølser

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 22. juli 2021

Sunnere enn grill- og wiener.

Derfor skal ikke barn spise for mye leverpostei

Detaljer
Skrevet av: Merete Cecilie Theodorsen, student klinisk ernæring ved UiT
Publisert 16. juli 2021

For høyt inntak av vitamin A blant småbarn.

Bramat tester lomper

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 15. juli 2021

Størst forskjell på saltinnholdet.

Pastasalat med chevre og spekeskinke

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 09. juli 2021

En deilig pastasalat med smakfulle rødbeter, chévre og spekeskinke.

Disse påleggene bør du velge

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 04. juli 2021

Dropp søtpålegg og pålegg tilsatt karragenan, velg heller andre pålegg.

Underkategorier

Oppskrifter Antall artikler:  420

Menyer Antall artikler:  2

Middag Antall artikler:  294

Frokost Antall artikler:  45

Lunch/kvelds Antall artikler:  25

Mellommåltid Antall artikler:  47

Matvarer Antall artikler:  233

Næringsstoffer Antall artikler:  112

Faktaark Antall artikler:  17

Tester Antall artikler:  539

Side 11 av 61

  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
https://bramat.no/produkter/grotmiks/

Siste fra bramat.no

Frosne grønnsaker – ofte bedre næringsinnhold enn ferske!

Kosthold

Omega-3 kan redde liv. Det er på tide at vi sier det høyt!

Ekspertinnlegg

Bramat tester knekkebrød

Tester

10 øvelser på 10 minutter med Funkygine

Webtrening styrke

Ungdom som spiser frokost får bedre karakterer

Helse

Enkel epleterte med salt karamell

Mellommåltid

Bramat

  • Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Søk

Sunn & Sprek

  • Sprek
    • Trening
    • Tips
    • Oppskrifter
    • Registrer
    • Logg inn
© BraMat AS 2011 - 2025
  • Personvern og Informasjonskapsler
  • Kontakt