Ukens leserspørsmål er et viktig tema:
2 vakre sykkelturer rundt Hardangevidda.
Alle snakker om at det er deilig å komme tilbake til hverdagen, jeg savner ferien allerede..
På høsten skjer det mye på en gang, særlig om du er student
Tenk kvalitet, vær bevisst på det du gjør.
Jeg har lenge hatt lyst å lage moussaka, mest av alt fordi jeg er glad i auberginer.
Dette er min favorittversjon av hjemmebakte knekkebrød.
Jeg er i mål med økt 100 av 100!
I sommer har jeg prøvd å lage rabarbrasaft for første gang. Superenkelt, og veldig godt!
Som 16 åring fikk jeg en koloss av en pulsklokke som jeg brukte dag og natt for å få kontrollen på treningspuls og for å teste hvilepuls.
Jeg er ikke så veldig glad i kjeks og kaker, men de siste årene har jeg fått øynene opp for biscotti.
Slik lager du enkelt din egen slynge!
Den store plankedebatten er satt i gang!
Denne sommeren skal brukes til aktivitet!
Det er noe litt romantisk og «tilbake til naturenaktig» ved å plukke brennesle og lage suppe av det.
Denne deilige suppen har baconsmak, men næring fra linser. Ingen matbløff!
Bruk de første nesleskuddene i et deilig grovbrød. Nesle er nemlig en kilde til kalsium, antioksidanter og vitamin K.
Ukens leserspørsmål handler om noe mange kan kjenne seg igjen i.
Velg riktig mel om du vil ha mest fiber i baksten.
Kropp og trening skal være en glede, ikke en belastning og hinder for å tørre å vise seg frem.
Dette brødet ble laget av surmelk til halvpris og fjorårets granskuddsirup. Det ble til et saftig, velsmakende brød.
Forrige uke gjorde jeg noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre: Jeg handlet mat for hele uka!
100 økter på 100 dager.