Noen få kan reagere på hvetestivelse selv om den er glutenfri.
Mange typer glutenintoleranse.
Økt berikning skal sikre vitamin D-inntaket i befolkningen.
Synker næringsinnholdet i melken når fettinnholdet reduseres?
Det finnes to hovedtyper av omega-3 fettsyrer i kosten.
Ja, du trenger trolig krom – men kosttilskudd er unødvendig for de fleste.
Matlaging i støpejern øker jerninnholdet i maten.
Mange kvinner bør spise jernrik mat for å unngå jernmangel. Men hvor finner vi egentlig jern?
Ny kunnskap om mettet fett styrker kostrådene.
Lurt å begrense barnas inntak av risprodukter.
Liten forskjell på næringsinnhold, stor forskjell på pris.
De fleste med laktoseintoleranse tåler litt laktose.
Kan gi færre og mindre alvorlige astmaanfall.
Fem grunner til at vann er viktig.
Flere av oss får i seg langt mindre jod enn anbefalt.
Gode intensjonen kan få alvorlige følger.
Karbohydrater i både sunn og usunn mat.
De fleste får i seg for lite fiber fordi vi spiser for lite av de matvarene som inneholder mye fiber.
Tar ikke helsemyndighetene sukker på alvor?
Vi bør spise mindre salt, men ikke for en hver pris.
Det er ikke bare kaloriene som bestemmer vekten.
Vitamin D er viktig for skjelettet og immunforsvaret, men mange av oss får ikke nok.
Viktigere å redusere overflødige raske karbohydrater og alkohol enn mettet fett.
Å utelukke gluten kan være en direkte ulempe for andre enn de som absolutt må unngå det.